Esport stream – allt för dig som vill streama esports live!

Esport stream - så kan man se esport live stream!

Foto: bildbyrån

Esport stream – så kan man se esport live stream!

Esport live stream? Live stream esport? Esport har under de två senaste decennierna växt något enormt. Från att endast handla om ett par spel tävlas det nu i betydligt fler spel samtidigt som antalet turneringar växer otroligt snabbt. Expanderingen har gjort att antalet intresserade också växer och antalet fans blir bara fler och fler världen över. Sverige är ett av de länder som var med från början när det kommer till att streama Esport.

Det var i början av 2000-talet som svenska spelare och lag började härja på den stora scenen och idag är man ett av de länder både med flest spelare men även med flest fans. Lag som Ninjas in Pyjamas (NiP), SK-Gaming och fnatic har en tradition att ha svenska spelare i sitt lag och det är framför allt dessa tre som gjort att scenen vuxit i Sverige. I takt med att antalet följare blivit större ökar även trycket på att kunna följa sitt lags matcher. I denna artikel har vi tagit fram hur du kan streama esport online, och det finns flera olika sätt.

SPEL & STREAM* LIVE STREAM TV4 Play LIVE STREAM VIAPLAY LIVE STREAM DISCOVERY+
bet365 tv4play_logo_small Viaplay discovery
Streama > Beställ > Beställ > Beställ >

Esport stream

Esport streaming – vem visar Esport och var finns esport live stream?

Många är på jakt efter en esport streaming site som visar det mesta. Allt från LoL, Counter-Stike, DOTA och FIFA brukar spelas på de största eventen och det är även de som har störst publik. Frågan är dock var och hur man kan se tävlingarna i Sverige. Då intresset är stort finns det även flertalet sätt att titta på de olika tävlingar. Detta oavsett om du vill se det på tv, dator, mobil eller surfplatta. Det går även att välj om man vill se sändningarna på tv eller via esport live stream.

Är du intresserad av att se esport på tv finns det två alternativ, de är dock inte speciellt billiga. I Sverige finns esportsTV HD och ingår i Viasats utbud. Det finns även Ginx Esports HD som du hittar hos Comhem. Det är dock ganska jobbigt att passa tider och sitta uppe halva nätterna för en tävling som går i USA eller Asien. Därför är esports streaming platforms ett bättre alternativ.

Det bästa alternativet för streaming är Viaplay. Där ser du de största tävlingarna från hela världen och du kan starta sändningen när du vill. På Viaplay hittar du materialet som visas på esportsTV fast att du kan se det när och var du vill. Har du inte en tv i närheten går det att streama tävlingarna på datorn, mobilen eller surfplattan i bra kvalité. Väljer du Viaplay ingår även filmer och dokumentärer som har med esport att göra. Samt mycket annat material i både filmväg och serieväg.

Esport stream - allt för dig som vill streama esports live!

Esport betting och live stream

Det finns flera sätt att se esport. Förutom tidigare nämnda Viaplay finns även möjligheten att streama och spela på matcher hos flera av de största spelbolagen. Det är framför allt Unibet, bet365 och betway som siktar in sig på esport.

De erbjuder flera olika marknader att spela på samtidigt som du kan titta på matcherna i direktsändning. Allt i samma fönster. Du behöver därför inte skifta mellan olika fönster eller appar för att kunna spela och streama samtidigt.

Det går att betta och spela på de mest populära spelen. Allt från LoL och DOTA2 till Counter-Strike och FIFA. Nedan ser du schemat för matcher och turneringar under de tre kommande dagarna. Vilka matcher kommer du följa?

Streama esport – olika sporter på ett och samma ställe

Esport är ett väldigt utbrett begrepp, precis som att säg sport. Det finns väldigt många typer av sporter och likadant är det med esport. Här finns alla möjliga datorspel och tv-spel där det går ut på att vinna över sin motståndare. Det kommer ut nya spel hela tiden och tröttnar man på det ena finns det alltid andra spel man kan börja följa.

Esport League of legends stream

lol esport stream? Ett av de mest populära spelen på esport-scenen är League of Legends, eller LoL, som det förkortas för den insatte. Det går att följa matcherna på bland annat Viaplay och Unibet och frågan är hur länge LoL kommer att vara det största spelet i esport-världen. Några av de bästa lagen är OMG. Rogue Warriors. Royal Never Give Up. Suning. Team WE och Top Esports. Tillsammans gör de upp vilket lag som vinner de olika tävlingarna och tar hem prischecken.

CS GO esport stream

CS GO esport stream

Ett av de mest populära och mest klassiska spelen är Counter-Strike Global Offensive. Det har vunnits flera tidigare versioner av spelet och de mest populära var tidigare Counter-Strike 1.5 och 1.6 innan Source kom in i bilden under en tid. Att hitta esport live stream CS GO är ganska lätt om man vet var man ska leta och som vi tidigare nämnt går det att göra hos spelbolagen Unibet, bet365 och betway, hos Viaplay eller på Twitch.

FIFA esport stream

De flesta matcherna i FIFA går att streamas på Twitch. Till exempel visas eAllsvenskan på plattformen och det kostar inget att gå in och slänga ett öga. Även ligor som ePremier League, eBundesliga och eLa Liga finns att tillgång på plattformen. Letar du efter stream FIFA online är det där du har störst chans att hitta den match du letar efter.

Några av de mest sökta fraserna på internet är where can i stream esports? How do I watch esports tournaments? och How do I watch esports on Twitch?

Esport stream - allt för dig som vill streama esports live!

Esport stream – följ olika esport streamers online

Förutom ovanstående alternativ går det att även att se matcher från esport på plattformen Twitch. Där går det att se matcher och turneringar gratis och det krävs endast registrering. Där kan du skänka pengar till olika esport streamers för att visa uppskattning. Antingen via att prenumerera på deras kanal för en fast summa varje månad eller genom att skänka endast en gång.

Twitch erbjuder esport live stream för alla som är intresserade och man har på kort tid blivit ett hem för all världens esport och gaming. Vi hoppas att esport artikeln svarade på de tankar och funderingar du hade när du titta in hos oss på Livestreamguiden.se.