Super League – Schweiz – Gratis stream

Är du intresserad av att ta del av spänningen i den Schweiziska högstaligan – Super League? Då har du kommit rätt. Ta del av nedan guide för att direkt få tillgång till att streama Super League helt kostnadsfritt. Unibet TV erbjuder idag dess fulla utbud av Super League. Se när lag som Grasshopper, Basel, Zürich eller Young Boys gör upp i titelstriden.

Liga Stream Titta
Schweiziska ligan stream Super League (Schweiz)
Fotboll / Schwiez
Se matcherna här
Unibet stream
Streama gratis

Hur gör man för att streama Super League kostnadsfritt? Det är inte särskilt svårt. Skapa ett konto hos Unibet genom att följa nedan anvisningar. Kravet är att man har ett positivt belopp på sitt spelkonto, men notera att det räcker med endast en (1) ynka krona för att kvalificera sig till nämnt krav. Så här gör du:

unibet_stor

Streama Super League gratis

Det låter konstigt att spelbolagen erbjuder gratis tjänster för att visa oss de högsta och bästa ligorna i världen. Det låter kanske också som det borde finnas någon hållhake. Så är det inte, utan konkurrensen har utvecklats så pass att spelbolagen behöver erbjuda sina kunder allt mer förmånliga tjänster och erbjudanden för att dels locka till sig nya kunder, men också för att behålla de befintliga. Därav får vi idag se mängder av sport live genom att enkelt klicka oss in på spelbolagets hemsida eller mobilapplikation, varpå livestream finns tillgängligt.

Streama Super League i mobilen

Hos Unibet är tillgängligheten otroligt hög och vart man än befinner sig, eller vilken enhet man än surfar på, så finns deras tjänster alltid nära till hands. För att streama Super League live kan man antingen göra det via Unibet TV på datorn, alternativt att man laddar ned deras mobilapplikation och tar del av samtliga matcher direkt från mobilen eller surfplattan. Det har självklart ingen betydelse vilket operativsystem du använder, utan applikationen är anpassad för såväl iOS som Android.

Super League – högstaligan i Schweiz

Super League är den högsta fotbollsligan i Schweiz. Lagen etablerar sig allt mer ute i Europeiska turneringar, och det är inte sällan vi ser lag som Grasshopper, Young Boys, Zürich med flera i såväl Europa League, som Champions League. De når större framgångar och blir en starkare och bättre liga, säsong efter säsong. Det lag som har haft mest framgångar under 2000-talet är Basel, som tagit sig till Champions League fyra gånger under säsongerna 02/03, 08/09, 10/11, 11/12 som är flest bland lagen i Super League. Av förklarliga skäl når man inte några direkta framgångar i paritet med de största klubbarna i världen, men tydligt är att de slår sig in i turneringen allt oftare och vi kommer definitivt få se fler av de Schweiziska lagen i Europa framgent. Basel, med Alexander Fransson (tidigare från Norrköping) i truppen ger oss ytterligare en anledning till att följa klubbens framgångar.

Nedan följer en lista bland de klubbar med flest ligatitlar i historien av Super League:

  • Grasshopper Club (27)
  • Basel (18)
  • Servette (17)
  • Zürich (12)
  • Young Boys (11)
  • Lausanne-Sport (7)

Det är alltså dessa klubbar som allt som oftast tagit sig hela vägen i ligaspelet historiskt sett, men inget är skrivet i sten, som alla med fotbollsintresse vet. Följ ligaspelet och samtliga lag när de gör upp om titeln under säsongen, direkt via livestream hos Unibet TV.

Andra streaming alternativ Super League

Det kan finnas andra bolag som sänder Super League, då det inte tillhör en av de ligor med överdrivet höga rättighetskostnader. Vi rekommenderar att, när tillfället väl ges, streama matcherna gratis hos Unibet TV.