ATP tennis – Gratis live stream

Det spelas årligen mängder av tennisturneringar på ATP-touren. Här finner du enklaste guiden för hur du kan streama ATP helt gratis på nätet. Spelbolaget Unibet har nämligen rättigheter till ATP-turneringar och här kan du streama tennismatcher kostnadsfritt genom att följa guiden nedan.

Liga Stream Titta
ATP gratis stream ATP tennis gratis stream
Tennis / Herrar
Se matcherna här
Unibet stream
Streama gratis

Det enda som krävs för att du ska kunna streama matcherna från ATP-turneringarna är att du har ett registrerat konto och pengar på ditt spelkonto. Det räcker att du endast har 1 kr på kontot för att kunna streama matcherna utan kostnad. Följ steg för steg guiden nedan för hur du går till väga:

unibet_stor

Streama ATP tennis gratis

På Unibet TV kan du som nämnt ovan alltså kolla på streaming på ATP gratis utan någon extra kostnad. Detta möjliggörs genom att de på detta sätt lockar till sig nya kunder och man ska inte sticka under stolen med att syftet är att få de personer som väljer att streama gratis även att spela, eller betta som det också kallas, på tennismatcher. Det är därför de betalat för rättigheterna för ATP-turneringar – i mångt och mycket är många av de som kollar på tennis även intresserade av just betting. Värt att nämna är dock att det utöver att du måste ha ett positivt saldo på ditt spelkonto inte finns något krav på att du måste vara en aktiv spelare för att kunna streama – det väljer du helt själv. Om du är intresserad av spel har Unibet dock även ett mycket stort utbud av matcher och dessutom bra odds, kombinerat med en mycket användarvänlig spelklient.

Kanske var det enklare än du trodde att se stjärnspelare som Novak Djokovic, Roger Federer, Rafael Nadal och Andy Murray vecka ut och vecka in genom stream online?

Streama ATP Challenger tennis i mobilen

Det bästa alternativet för dig som vill streama tennis i god kvalitet helt gratis via mobilen är Unibet TV. Deras mobilanpassade sida fungerar mycket väl i mobilen och om du streamar via mobilen finns det till skillnad från när du streamar via datorn inte någon begränsning av att du inte kan ha fullskärmsläge. Streamen fungerar bra i deras app och direkt på den mobilanpassade hemsidan för mobiler med såväl iOS som Android.

Grand Slam gratis stream

För den tennisintresserade är ATP-touren fantastisk med med avseende på det stora antal turneringar som spelas årligen. I princip varje vecka spelas det en turnering, förutom i december då det är uppehåll förutom ATP World Tour Finals, och turneringarna är allt från 250-, 500- till 1000-poängsnivå eller Mastersturneringar som det också kallas. De fyra mest ärofyllda turneringarna är dock utan tvekan de så kallade Grand Slamsen:

 • Australian Open
 • Franska Öppna (Roland Garros)
 • Wimbledon
 • US Open

Följ guiden ovan för att streama grand slam turneringarna kostnadsfritt på nätet. Dessa fyra turneringar har ett större startfält än vanliga turneringar och du har således möjlighet att njuta av mängder av matcher när dessa är rullning. Årligen liras det även totalt nio Mastersturneringar som du också kan streama, vilka är följande:

 • ATP Indian Wells
 • Miami
 • Monte Carlo
 • Rom
 • Madrid
 • Cincinnati
 • Shanghai
 • Paris
 • Toronto (varannat år)
 • Montreal (varannat år)

Andra streaming alternativ ATP tennis

Om du hellre vill kolla på tennis via en betaltjänst eller via TV är Eurosport det självklara valet för dig som vill ha streaming i bästa möjliga kvalitet. Om du vill streama är dock den stora nackdelen att detta kostar till skillnad från Unibet som alltså tillhandahåller stream utan att du behöver betala något för att se på matcherna.