Davis Cup gratis live stream

Om du vill streama tennis i landslagssammanhang från Davis Cup gratis är Unibet stream det bästa alternativet. Genom att följa guiden nedan kan du se på matcherna utan att behöva betala eller spela på matcherna du vill se på.

Liga Stream Titta
Davis Cup gratis stream Davis cup stream
Tennis / Internationellt
Se matcherna här
Unibet stream
Streama gratis

Du kan alltså streama Davis Cup gratis genom att följa nedanstående enkla steg. Det enda som krävs är att du har ett positivt spelsaldo på ditt konto hos Unibet TV. Passa på att ta del av deras fina erbjudande enligt nedan:

unibet_stor

Streama Davis Cup gratis

Varför erbjuder Unibet deras registrerade kunder att streama Davis Cup gratis, kanske man kan fråga sig. Kortfattat kan man säga att de köper rättigheter till att visa evenemangen för att kunna erbjuda sina spelare en bra upplevelse i samband med kanske främst live spel på tennis och DC. Värt att nämna är dock att det inte finns något som helst krav på att du behöver betta på en match för att se den. Vad spelbolagets syfte med att visa gratis stream är är därför inte jätterelevant – vill du som tennisintresserad se på matcher från DC kan du göra detta gratis utan krav på att du behöver lägga några pengar på den match du vill live streama.

Streama Davis Cup i mobilen

Om du väljer att skapa ett konto och se på matcher via Unibet TV har du även möjlighet att streama Davis Cup i mobilen. Unibets tjänst är nämligen mobiloptimerad och deras webbplats fungerar lika bra på mobilen som den gör om du streamar från datorn. I vissa avseenden kan man nästan säga att upplevelsen är bättre i en mobil enhet än via dator då det från datorn inte är möjligt att streama via fullskärm. Med anledning av en mobils storlek utgör inte detta något problem utan streamen funkar lika bra som vilken annan playlösning som helst.

Davis Cup upplägg

Davis Cup, eller DC som turneringen förkortas, är en tennisturnering för landslag världen över. Denna spelas varje år där de 16 bästa lagen gör upp om titeln i en så kallad Word Group där landslagen möter varandra baserat på seeding i ett slutspel fram till dess att man kommit till finalen och att vinnaren slutligen kan koras. Turneringen spelas under fyra helger under året och under dessa veckor finns det mängder med tennis av hög kvalitet att streama. Även för de sämre nationerna, där tyvärr Sverige ingår numera, spelas dock Davis Cup men i lägre divisioner som är indelade i tre regionala zoner. Dessa zoner är i sin tur indelade i olika grupper baserat på hur bra länderna är. De lag som förlorar första omgången i World Cup får sedan spela play off för att stanna kvar mot vinnarna i grupp 1 i de olika zonerna.

Varje landslagsmatch spelas i bäst till tre varför det maximalt kan spelas fem matcher när två länder möts. En av dessa matcher är dubbelmatch.

Historiskt har Sverige varit ett av de bästa tennisnationerna vilket har avspeglat sig i Davis Cup-sammanhang. Totalt har Sverige vunnit hela 7 gånger vilket är nästflest av alla nationer. Dessvärre är som bekant Sveriges storhetstid förbi och det lär dröja många, många år innan Sverige lyckas ta en DC-titel igen.