Champions League-kval Gratis stream

Champions League är den kanske mest åtråvärda turneringen i världen. Det är hit samtliga lag vill och det är den här turneringen man helst av allt vill vinna. Inte nog med att det är mycket prestige i att vinna världens största klubblags-turnering, utan det ligger också hejdlöst mycket pengar i potten. Vill du ta del av att kunna streama varje match kostnadsfritt under kvalet till turneringen? Följ då nedan anvisningar och häng med på resan mot när ditt favoritlag krigar för en plats i gruppspelet. Här visas storlag som Liverpool, Dortmund, Sevilla, Napoli och många andra världslag i deras väg mot Champions League-spel. Hos LeoVegas kan du streama alla kvalmatcher till Champions League helt kostnadsfritt.

Liga Stream Titta
Champions League kval stream Champions League
Fotboll / Europa
Se matcherna här
LeoVegas stream
Streama gratis

Som krav för att kunna erbjuda kostnadsfri livestream gäller det att man har ett positivt saldo på sitt spelkonto. Det rör sig inte om några mängder, utan det räcker med att ha en ynka krona tillgänglig på kontot för att kvalificera sig och kunna ta del av LeoVegas livestream. Så här gör du:

leo-stor2

Streama Champions League-kvalet gratis

LeoVegas breddar deras utbud med en magnifik livestream. Här bjuds vi på mängder av olika event bland världens största sporter och ligor. För att göra deras tjänst till något utöver det vanliga erbjuder de nu kostnadsfri livestream på kvalet till världens största klubblags-turnering. Champions League är den mest åtråvärda turneringen i världen bland klubblag och det råder inga tvivel om att det är den turneringen flest människor vill ta del av och kolla på. Genom att följa guiden ovan får du direkt tillgång till att via LeoVegas app eller hemsida kolla på samtliga kvalmatcher till Champions League. Under kvalet till 2018 års upplaga av Champions League kommer lag som Liverpool, Napoli, Dortmund och många fler storklubbar spela.

Streama Champions League i mobilen

LeoVegas har utvecklat en mobilapplikation för samtliga av deras tjänster. För att streama Champions League-kvalet i mobilen är det bästa alternativet att ladda ned deras app i App store, eller Google Play store och sedan logga in precis som vanligt. Här finns fliken ”livestream” direkt under startsidan, varpå man klickar på knappen och direkt får tillgång till deras fulla utbud av livestream. Utöver Champions League-kvalet finns det självklart en mängd andra matcher att ta del av.

Champions League – världens största klubblags-turnering

För någon som är fotbollsintresserad är man väl medveten om hur stort Champions League är. Det är turneringen alla storlag vill vinna, men det ligger även stort intresse för mindre lag då varje vunnen match innebär mycket pengar att inkassera. Det var inte längesedan svensklaget Malmö tog sig till gruppspelet efter att ha lyckats kvala in, varpå de gjorde väldigt bra ifrån sig. Deras turer kring Champions League har också gjort dem till Sveriges rikaste fotbollsklubb, vilket numera innebär stora fördelar pengamässigt när det kommer till spelartransfers. Kvalet är därmed otroligt viktigt för de klubbar som är med, och det är inte bara lag som Malmö eller mindre klubbar, utan som nämnt ovan är det några av de största klubbarna i världen som inte räckt till under ligaspelet. För att förtydliga hur pass tufft det kan vara att ens ta sig till kvalet så lyckades varken klubbar som Manchester United eller Arsenal ta sig högt nog i ligan.

Hur fungerar då kvalet?

Inledningsvis är det tre kvalomgångar som avgör vilka lag som tar sig vidare till play off. Väl där är det dubbelmöten lagen emellan, som sedermera avgör vilka som tar sig till åttondelsfinal. Det är alltså en lång väg att gå för att ta sig till gruppspelet, men självklart värt mödan. LeoVegas sänder samtliga kvalmatcher och genom en minimum-insättning kan man alltså ta del av det fulla utbudet av såväl Champions League-kvalet som deras övriga utbud av livestreaming.

De lag som i fjol tog sig vidare från kvalet in till gruppspelet var:

  • Ludogorets Razgrad
  • Celtic
  • FC Köpenhamn
  • Legia Warszawa
  • Dinamo Zagreb
  • Manchester City
  • Porto
  • Rostov
  • Borussia Mönchengladbach
  • AS Monaco

Andra streaming alternativ

TV-rättigheterna för Champions League har just nu förlängts med Viasat, som även under kommande år kommer sända turneringen. Det går att streama deras matcher även där, men då mot betalning. Vill man följa hela turneringen bör man välja att ansluta till antingen Viasats betalkanaler, alternativt deras streamingtjänst Viaplay, där man kan ta del av samtliga matcher under turneringen.