Premier League live stream

Premier League är högstaligan i England och anses bland många vara världens jämnaste och bredaste liga. Genom att registrera sig och aktivera ett konto hos Viaplay har du möjlighet att streama matcher i en utav världens bästa ligor. Matcherna kan upplevas i HD-kvalité och sändningarna gör sällan avkall på att ge kunderna den absolut bästa möjliga upplevelsen. Följ spelare som Aguero, Sanchez, Özil, Gündogan och många andra spelare i världsklass.

Liga Stream Titta
Premier League stream Premier League
Fotboll / England
Se matcherna här
Streama här

För att streama matcher av Premier League krävs det att man registrerar ett konto hos Viaplay och sedermera väljer det paket som önskas. Det finns paket som endast avser serier, endast sport eller totala paket för full tillgång av deras utbud. För att registrera sig och ta del av Premier League stream gör du så här:

Streama Premier League i HD-kvalité

Premier League, som anses vara en av världens absolut bästa fotbollsligor, sänds hos Viaplay i högklassig kvalité. Vi erbjuds HD-kvalité genom såväl deras TV-paket som på deras onlinestream-tjänst Viaplay. Här kan man följa lag som Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal, West Ham, Everton, Chelsea och många andra toppklubbar. Många anser att Premier League är den bästa ligan sett till hur bra samtliga lag genom hela ligan är. Det finns få matcher som inte innehåller värde i att titta på, utan en match mellan ettan och de som ligger sist kan sluta precis hur som helst. Det är en jämn liga och de allra flesta matcher håller hög  klass rakt igenom. Hos Viaplay hittar du det totala utbudet av Premier League i Sverige, som under de nästkommande tre åren behåller rättigheterna för samtliga sändningar.

Streama Premier League i mobilen

Viaplay är den kanske bäst utvecklade tjänsten vad gäller online-streaming i Sverige. Här kan man streama de bästa ligorna i de största sporterna i världen, men kan utöver det också kolla på mängder av serier och filmer. De har de flesta rättigheterna för Fotboll, Formel 1, MMA, Hockey och mycket mer, samtliga ligor och sporter upplevs i utmärkt kvalité

Premier League – kanske världens bästa fotbollsliga

Det råder inga tvivel om att Premier League är en av världens absolut bästa fotbollsligor. Det är delade meningar om just vilken liga som är bäst, men att de tillhör toppen kan nog alla fotbollsälskare skriva under på. De har på senare år haft svårt att slå såg fram bland lag som Real Madrid, Barcelona, Bayern München med flera, men har många bra lag som på sikt kommer vara med och utmana om de största titlarna igen. Det är hård konkurrens i Premier League och med tanke på de höga TV-rättigheterna som betalas ut mot klubbarna, så har de flesta klubbarna goda ekonomiska förutsättningar att bygga spelartrupper av. Ser vi till ett lag som Manchester United just nu, så investerar de hejdlösa summor för att bygga en trupp med miljardbelopp som betalas för enskilda individer. Det är något som pågått under en period nu och flera andra klubbar har även dem spänt sina ekonomiska muskler för att dels bygga upp en bra trupp, men också för att stärka sitt varumärke som klubb.

Många klubbar i England börjar alltmer komma tillbaka till den absoluta toppform flera klubbar befunnit sig i tidigare och inte på många, många år har Premier League varit så här spännande. Under 2018 kommer vi få se några av de absolut största spelarna i världen äntra planen för respektive klubb och det ryktas allt mer åt att spelare som Ronaldo, Morata med flera kommer ansluta till ligan.

Här finner du den bästa spänningen och den kanske bästa kvalitén på lag och spelare genom hela ligaspelet. De tre bäst placerade lagen tar sig direkt till gruppspelet av Champions League, medan det fjärde laget uppifrån ges möjlighet att kvala. Dramatiken kring Champions League kan också följa just hos Viasat eller Viaplay.

Kommande säsong av Premier League kommer se ut enligt följande tabell:

 • Arsenal
 • Chelsea
 • Everton
 • Liverpool
 • Manchester City
 • Manchester United
 • Newcastle United
 • Tottenham
 • West Ham
 • Burnley
 • Crystal Palace
 • Leicester
 • Southampton
 • Stoke
 • Watford
 • West Brom
 • Bournemouth
 • Brighton
 • Huddersfield
 • Swansea

Två nya lag har tillkommit inför kommande säsong efter att två av de sämst placerade lagen blivit tvungna att lämna. Nya för i år är Brighton och Huddersfield, som i och med kvalificeringen erhållit mycket pengar för att etablera sig som klubb i den högsta ligan. Under sommarens transferfönster kommer dem, tillsammans med övriga klubbar, göra allt de kan för att lägga beslag på de bäst lämpade spelarna för respektive klubb. Det kommer sannolikt resultera i många otroligt starka och jämna lag och vi kan åter konstatera att det kommer bli en sanslös spänning och dramatik under hela den kommande säsongen.

Andra streaming alternativ Premier League

På grund av de skyhöga kostnaderna för rättigheter av Premier League är det få bolag som kan konkurrera med att förhandla sig till matcher. Det här innebär att för streaming i Sverige så är det endast Viasat/Viaplay som har möjlighet att sända matcherna.