MMA UFC live stream

Vill du hänga med in i hetluften bland alla fighters i UFC? Här på livestreamguiden.se listar vi de bästa alternativen för livestream av UFC med fokus på de bästa och mest prisvärda alternativen. Vi söker efter gratis stream i första hand och kommer utgå från att ge de bästa möjligheterna för det i kombination med bästa möjliga prestanda. Se när Alexander Gustafsson under hans resa tillbaka till den absoluta toppen och i förlängningen en match om bältet.

Liga Stream Titta
UFC stream UFC
MMA / Världen
Se matcherna här Unibet stream Streama nu

För att kunna streama matcher gratis hos Unibet så är det enda kravet att man har ett positivt saldo på sitt konto. Det rör sig inte om några stora summor, utan ett så litet saldo som 1 kr räcker för att uppnå kraven. Såhär går du tillväga:

unibet_stor

Streama UFC gratis

UFC och MMA har blivit en otroligt populär sport världen över. Intresset har ökat drastiskt och det blir större och större tryck vad gäller publik på plats, men som också går hand i hand med folk som väljer livestream på internet. Hos Unibet ges vi nu möjligheten att streama UFC helt kostnadsfritt via antingen en dator, mobil eller en surfplatta. Det enda som krävs är, som nämnt ovan, att man har ett registrerat konto och ett positivt saldo om minst en (1) krona på spelkontot. Sagt och gjort så är det bara att antingen surfa in hos Unibet via valfri webbläsare, alternativt att ladda ned deras välutvecklade mobilapplikation för såväl iOS som Android.

Streama UFC i mobilen

Unibet TV och dess mobilapplikation är utvecklad för att ge deras kunder både den bästa upplevelsen men också den högsta tillgängligheten. Man kan streama samtliga UFC-events vart man än befinner sig, när som helst på dygnets timmar. Det spelar inte längre någon roll om man är ute på resande fot eller om man är stationerad hemma i soffan – tjänsten finns ständigt tillgänglig.

UFC – en fantastisk upplevelse

UFC, som är förkortningen av Ultimate Fighting Championship, är världens största organisation inom MMA (mixed martial arts). Det är under den här organisationen de allra flesta topprankade MMA-fighters ingår, som sedermera anordnar galor och events över hela världen. Det finns, likt boxning, olika viktklasser baserat på vad sin faktiska kroppsvikt är. Det här är för att reglera så att man inte gynnas av ett övertag i högre vikt eller dylikt, som kan innebära kraftigare slag eller fördelar i andra avseenden. UFC hämtar sin inspiration i grunden av vale tudo-turneringar som ägs rum i Brasilien, men som självklart anpassats. Organisationen vill i grunden ge kraft för en effektiv kampsport i en kombination hämtat från bitning, jiu-jitsu, brottning, muay thai och karate.

Som vi alla säkert känner till har vi en fighter av världsklass från Sverige i Alexander Gustafsson. Han fick ordentligt bakslag för ett par år sedan efter att ha förlorat titelmatch och sedermera halkat efter. Han har på sistone kommit tillbaka starkare än någonsin och rankas igen som nummer ett under Light Heavyweight. Han jagar i skrivande stund titelbältet som just nu tillhör Daniel Cormier och om Alexander fortsätter på den inslagna vägen framgent kommer bältet snart ha bytt ägare.

En mer världsomfattande fighter är Connor McGregor, som blev den första och enda i världen att vinna två titelbälten i två olika viktklasser. Det är en bedrift ingen klarat av tidigare, och till följd av uppståndelsen har han utmanat boxaren Floyd Mayweather för en fight i traditionell boxning. Floyd Mayweather är världens genom tiderna bästa boxare i sin viktklass och har aldrig heller förlorat en match, vilket gör utmaningen för Conor än tuffare då det här inte är den typ av fight han normalt sett utövar. För att betona hur stort sporten i allmänhet, men fighten i synnerhet är så kommer dessa två dels dela på en summa motsvarande 223 mkr och också dela på TV-intäkterna av matchen