Serie B gratis live stream

Är du intresserad av Italiensk fotboll? Då har Unibet det bästa alternativet för livestream via både dator, mobil och surfplatta. Unibet tillhandahåller rättigheter för såväl Serie A som Serie B och vi får därmed tillgång till samtliga matcher via deras streaming tjänst, dessutom helt kostnadsfritt.

Liga Stream Titta
Serie B stream Serie B
Fotboll / Italien
Se matcherna här

Streama gratis

För att ta del av kostnadsfri livestream hos Unibet är det enda kravet att man har ett positivt saldo på sitt spelkonto. Det räcker med en ynka krona för att kunna ta del av det fulla utbud som Unibet erbjuder, där samtliga matcher av Serie A ingår. Så här gör du:

Streama Serie B gratis

Unibet har väldigt generösa tjänster generellt, men den kanske bästa och mest generösa tjänsten är deras alternativ för livestream. De tillhandahåller rättigheter för en mängd sporter och ligor, där vi får tillgång till samtliga matcher helt kostnadsfritt. Det enda man behöver göra är att registrera ett konto och sedermera ha ett positivt saldo på spelkontot. Ett undantag för ett nollat saldo är om man placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna vid streaming tillfället. Det är inga tuffa krav som ställs för att få tillgång till några av de största ligorna och sporterna i världen. Följ ovan steg för steg-guide och börja streama redan idag.

Streama Serie B i mobilen

Unibet är ett av de spelbolagen som verkligen tagit digitaliseringen mot mobila enheter på allvar. De var tidiga med att utveckla en mobilapplikation för deras tjänster, vilket självklart innefattar deras livestream tjänst. Genom att ladda ned deras app i antingen App store, eller Google play store, så får vi ständig tillgänglighet för streaming. Vart vi än är, och vilken enhet vi än använder.

Serie B – andraligan i Italiensk fotboll

Serie B grundades år 1929 och har sedan dess varit den näst högsta ligan i Italiensk fotboll. Det är totalt 22 lag som gör upp om platserna för avancemang mot Serie A, medan fyra lag får kämpa för överlevnad. Fyra lag flyttas direkt ned till Lega Pro Prima Divisione när sista matchen är spelad, som är den tredje största ligan i Italien. Totalt är det alltså tre lag som flyttas upp till Serie A, där de två bäst placerade lagen får en direktplats. Lag 3-6 får göra upp om den sista platsen i ett slutspel efter seriespelet är slut. Det finns dock ett undantag som säger att om det tredje bäst placerade laget har minst tio (10) poäng mer än fyran, så innebär även det en direktkvalificering för trean. Många platser står på spel för såväl uppflyttning som nedflyttning. Streama dramatiken i samtliga matcher under säsongen hos Unibet, helt kostnadsfritt.

Andra streaming alternativ Serie B

De bästa alternativen för streaming på nätet är de som är gratis. Unibet erbjuder nu samtliga Serie B-matcher helt kostnadsfritt via deras livestream tjänst, antingen via hemsidan eller deras mobilapplikation.