Ligue 1 gratis live stream

Är du intresserad av att streama den Franska högstaligan – Ligue 1 – helt kostnadsfritt via din dator, mobil eller surfplatta? Följ nedan anvisningar och ta del av Unibets kostnadsfria livestream och se när lag som PSG, Monaco, Lyon och de övriga klubbarna göra upp om ligatiteln. Här bjuds vi på underhållande matcher där storstjärnor som Cavani, Lacazette, Mbappe och flera andra stjärnor spelar sin bästa fotboll. Underhållande fotboll utlovas, just nu helt kostnadsfritt hos Unibet livestream.

Liga Stream Titta
Ligue 1 stream Ligue 1
Fotboll / Frankrike
Se matcherna här
Unibet stream
Streama gratis

Det finns endast ett krav för att kunna utnyttja Unibets tjänst om livestream, vilket är att man behöver ha ett positivt saldo på sitt spelkonto vid tillfället för streaming. Det här innebär inte att någon stor insättning behöver göras, utan med endast en (1) krona på kontot, så är man berättigad denna tjänst. Så här gör du:

unibet_stor

Streama Ligue 1 gratis

Spelbolagen expanderar i deras utveckling av tjänster i och med att konkurrensen blir allt tuffare. Det här innebär att spelbolagen behöver investera mer pengar och tanke i deras verksamheter. Deras huvudsyfte är att ge en spelupplevelse för betting, casino och övriga spelalternativ, men de vet också att för bästa möjliga upplevelse så behöver man ha tillgång till att direkt kunna följa matchen live. Sagt och gjort, så har Unibet lanserat en livestream-tjänst där de sänder några utav världens största och bästa ligor, för flera olika sporter. Nu ges vi även möjlighet att streama Ligue 1 helt kostnadsfritt, där vi ser storlag som PSG, Monaco, Marseille, Lyon med flera göra upp om ligatiteln och de åtråvärda Champions League-placeringarna.

Streama Ligue 1 i mobilen

Unibets livestream-tjänst är självklart anpassad efter samtliga mobila enheter. Det innebär alltså att du ständigt har tillgång till dess fulla utbud, vare sig man sitter framför en dator eller använder sig av en mobil eller surfplatta. Det enda som krävs är en enhet som stöder streaming och dess uppspelare, vilket i stort sett funkar på alla smartphones och surfplattor av det nyare slaget. Oroa dig inte heller över vilket operativsystem du använder, med Unibets applikation för mobila enheter så funkar det för såväl iOS som Android.

Ligue 1 – en fantastisk upplevelse

Ligue 1 tog verkligen fart efter att Zlatan tillträtt som stjärnspelare i PSG. Det är åtminstone vad vi svenskar vill påstå, men skall vi vara ärliga ligger det nog en hel del sanning i det hela. Det här innebar oerhört stora framgångar för PSG, som tillsammans med Zlatan kunde värva in flera stjärnvärvningar och verkligen erövra den franska ligan under en lång period. Deras framgångar blev inte bara stora i den inhemska ligan, utan de tog sig sedermera långt i Champions League flera år i rad. Det gick inte hela vägen under Zlatans tid, men det har satt sin prägel i klubben som numera har högre ambitioner om att faktiskt gå hela vägen i såväl Champions League som fortsatta ligavinster i Ligue 1. Nu har flera andra klubbar som Marseille, Lyon och Monaco fått ordning på deras trupper, som också är med och utmanar om samma mål och visioner som PSG.

Många lag i ligan har etablerat sig och har nu fått ordning på sina trupper och också blivit alltmer samspelta. Det innebär en mer jämn och underhållande liga, där ingenting kan tas för givet. Nu ser vi att övriga klubbar steppar upp och utmanar om topp-placeringarna, vilket vi nu får möjlighet att följa på nära håll hos Unibets livestream.

Fjolårssäsongen hade höga förväntningar på PSG, som beräknades vinna ligan ännu en gång. Det räckte inte hela vägen för klubben, utan nedan lista visar utfallet efter alla spelade matcher. Lagen listas i rangordning efter placering:

 • Monaco
 • PSG
 • Nice
 • Lyon
 • Marseille
 • Bordeaux
 • Nantes
 • St. Etienne
 • Rennes
 • Guingamp
 • Lille
 • Angers
 • Toulouse
 • Metz
 • Montpellier
 • Dijon
 • Caen
 • Lorient
 • Nancy
 • Bastia

Monaco tog alltså förstaplatsen och också en direktplats till Champions League. Eftersom Ligue 1 erbjuds två direktplatser till turneringen, så lyckades även PSG få en direktplats. Efter sin tredjeplacering lyckades även Nice ta sig till Champions League, dock för att kvala, men än dock goda möjligheter att lyfta klubben ut i den största turneringen i Europa, vilket inte är ett särskilt vanligt förekommande för klubben.

Vi ser goda tendenser till att Ligue 1 skall etablera sig ytterligare och bli en ännu större och mer populär liga världen över. De är på god väg och kommer sannolikt ta stora steg i rätt riktning inom de närmsta två åren. Nya, rika ägare tillträder och är givmilda med pengar till sina klubbar, varpå man har möjlighet för värvningar av världsstjärna efter världsstjärna.

Andra streaming alternativ Ligue 1

Vi rekommenderar ett kostnadsfritt alternativ via livestream hos Unibet TV. Det går dock att hitta andra alternativ, som Viaplay, men då mot betalning. Den sistnämnda tjänsten är en betaltjänst, där man behöver registrera sig och köpa ett sport-paket för att ta del av matcherna.