Spanska Copa del Rey gratis live stream

Spanska cupen är en turnering som håller världsklass. Vill du streama Copa del Rey online gratis på nätet har du kommit helt rätt. Här finner du gratis stream till spanska cupen.

Liga Stream Titta
Copa del Rey stream Copa del Rey
Fotboll / Spanien
Se matcherna här Unibet stream
Streama gratis

Det enklaste sättet att streama spanska cupen gratis är att använda sig av Unibet TV. Det enda som krävs är att du har ett positivt saldo på ditt konto, exempelvis fungerar det med 1 kr. För att kunna streama Såhär gör du för att streama spanska cupen utan kostnad:

unibet_stor

Streama Spanska cupen gratis

Som nämnt ovan erbjuder spelbolaget Unibet gratis live streaming på spanska Copa del Rey. Unibet har köpt rättigheterna för att sända evenemanget live och de har valt att låta alla deras registrerade kunder ta del av matcherna gratis utan några extra kostnad. Det finns ett krav och det är att du har lite pengar på kontot, det finns dock inget krav på hur mycket du behöver ha inne och därför räcker det med till exempel 1 krona på kontot.

Streama spanska cupen i mobilen

Om du väljer att registrera ett konto hos Unibet kan du se samtliga matcher från Copa del Rey via såväl dator som mobila enheter och även surfplattor. Om du vill streama spanska cupen via mobilen är den enklaste lösningen att du laddar ned Unibets app och sedan loggar in med dina användaruppgifter. På detta sätt har du möjlighet att streama cupen helt gratis via mobilen till hög kvalitet, deras streamingtjänst är av toppklass användarvänlighetsmässigt.

Copa del Rey – en turnering i värdsklass

Den spanska ligan är liksom ligan av högsta klass och passar perfekt för dig som vill se och streama toppfotboll på nätet. Till turneringen kvalificerar sig varje år alla lag i La Liga och Lia Liga 2, sex lag från tredjedivisionen och vinnaren av fjärdedivisionen. De första matcherna i turneringen avgörs endast i en match medan det från och med sextondelsfinalen avgörs i bäst av två matcher där varje lag har en hemma- och en bortamatch i mötena.

Spanska cupen – vinnare

Inte helt oväntat är det Barcelona som vunnit flest titlar och har i dagsläget 29 pokaler. Mer oväntat är dock att Athletic Bilbao är laget som har nästflest titlar med 23 stycken, följt av Real Madrid på 19 vinster och Athletico Madrid på 10 vinster. Senaste gången något annat än dessa tre lag vann turneringen var 2010 då Sevilla tog hem titeln.