Svenska Cupen live stream

Svenska Cupen är en av de turneringar som är mest populär för det svenska folket. Vill du streama Svenska Cupen på nätet? Då har du kommit till rätt sajt. Vi redogör för det bästa och enklaste alternativet att streama Svenska Cupen online.

Liga Stream Titta
Svenska Cupen stream Svenska Cupen
Fotboll / Sverige
Se matcherna här Streama här

Streama Svenska Cupen gratis

Det enda företaget som tillhandahåller stream på Svenska Cupen är C More. Det finns i dagsläget tyvärr ingen sida som visar Svenska Cupen helt gratis. Det händer dock ganska ofta att C More antingen själva eller tillsammans med ett annat företag har prova på kampanjer där du exempelvis kan testa att prova på C More premium under en månad. Ibland finns det även andra erbjudanden om rabatterade priser under en begränsad period. Vår ambition på denna sida är att alltid redogöra för de bästa erbjudandena som är aktuella för tillfället.

Streama Svenska Cupen i mobilen

Om du har ett konto på C More kan du enkelt streama matcher från Svenska Cupen i mobilen. Det enda som krävs är att du laddar ned deras app på din mobila enhet och sedan loggar in med dina användaruppgifter. Streamen via mobil är av hög kvalitet och det går smärtfritt att kolla på matcherna via din mobil.

Svenska Cupen – en chans för uppstickare

Den anrika turneringen Svenska Cupen är högintressant, kanske framför allt eftersom att så många lag även från de lägre serierna har chansen att visa framfötterna långt in i turneringen. Även om det inte är vanligt att ett lag går jättelångt finns möjligheten för uppstickare att skrälla mot exempelvis allsvenska lag och lag från Superettan. Alla lag från Allsvenskan och Superettan är direktkvalificerade till Svenska Cupen och utöver det är det ytterligare 68 lag som tampas om pokalen.

För det lag som vinner Svenska Cupen står utöver äran och prispengar även en åtråvärd kvalplats till Europa League på spel. För de lag som misslyckats med att knipa en sådan plats genom att placera sig i toppen av Allsvenskan blir därför Svenska Cupen en andra chans året efter Allsvenskans slut. Om det skulle hända att vinnaren i Svenska Cupen redan har en plats till kvalet får istället det lag i Allsvenskan som placerat sig bäst, efter de som redan fått en kvalplats, chansen att kvala.

Svenska Cupen vinnare

Den så kallade maratontabellen för Svenska Cupen toppas inte helt oväntat överlägset av Malmö FF följt av AIK Solna, IFK Göteborg, IFK Norrköping, Helsingsborgs IF och Djurgårdens IF. Under 2000-talet har vi dock sett även ett par mindre väntade segrare, exempelvis 2017 då Östersund vann och året innan det var det Häcken som lyfte bucklan.