WTA damtennis gratis live stream

Genom att följa guiden nedan kan du ta del av helt gratis stream på WTA tennis. Det är spelbolaget Unibets tjänst Unibet TV streaming som möjliggör att du kan streama världsstjärnor Serena Williams kostnadsfritt under mängder av WTA-turneringar.

Liga Stream Titta
ATP gratis stream WTA damtennis stream
Tennis / Damer
Se matcherna här
Unibet stream
Streama gratis

För att streama WTA gratis följer du guiden nedan. Det krävs att du gör en insättning och att du har ett saldo på ditt spelkonto – om detta är endast några ören eller flera hundra kronor spelar ingen roll – det viktiga är att du har ett positivt saldo för att du kostnadsfritt ska kunna ta del av WTA streaming.

unibet_stor

Streama WTA tennis gratis

Gratis stream för WTA damtennis på nätet – visst låter det nästan för bra för att vara sant? Så är det dock inte. Unibet TV har köpt rättigheter för att visa turneringarna inom damtennisen. De har sedan valt att tillhandahålla gratis stream på WTA för alla deras registrerade kunder, utan att man behöver betala någon extra avgift för att kolla på matcherna. Det enda som krävs är att du följer guiden enligt ovan. Anledningen till att de erbjuder alla med ett registrerat konto att kolla gratis livestreaming är att det är ett bra komplement för bettingintresserade när man exempelvis följer matchen live och vill livebetta. Som nämnt i guiden ovan finns dock inget krav att du behöver spela på matcherna som du vill kolla på hos Unibet TV.

Streama WTA tennis i mobilen

Att kolla via Unibets livestream tjänst gör det möjligt att streama gratis via mobilen vilket fungerar minst lika bra som att streama via dator eller surfplatta och för alla smartphones och operativsystem. Deras webbsida är optimerad för mobila enheter och streamen är av högsta kvalitet även om du kollar via mobilen. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att man laddar ner Unibets app om mobilalternativet är det du önskar för att kika på matcher från WTA-turneringar.

WTA Grand Slam gratis stream

Likt ATP-touren för herrar finns det fyra turneringar som är de absolut största inom damtennis. Dessa kallas grand slams och går av stapeln under samma period varje år. Under dessa veckor har du möjlighet att genom att följa steg för steg guiden här uppe streama grand slam turneringar kostnadsfritt. Turneringarna är:

  • Australian Open (spelas på vintern)
  • Franska Öppna (spelas på sommaren)
  • Wimbledon (spelas på sommaren)
  • US Open (spelas på hösten)

Dessa turneringar bjuder alltid på högkvalitativa matcher och är mycket spännande att streama live. Till skillnad från när herrarna spelar är avgörs dock samtliga matcher i bäst av tre set istället för som herrarna bäst av fem set. Ofta kan damtennis vara minst lika underhållande som herrtennis med anledning av att tjejerna inte slår lika hårt så det kan bli långa fina dueller.

Andra streaming alternativ WTA tennis

Om du inte vill kolla på WTA tennis via ett spelbolag finns det andra alternativ, dock inte lika prisvärda. Eurosport har en streamingtjänst som möjliggör att titta på stream för samtliga turneringar. Den stora nackdelen är dock att detta kostar pengar. Om du är ute efter det billigaste stream alternativet rekommenderar vi att du använder dig av Unibet TV genom att följa guiden här ovanför.