PGA Tour live stream

Vill du följa de allra bästa golf-proffsen under samtliga tävlingar av PGA touren? Här på Livestreamguiden.se sammanställer vi de bästa och mest kostnadseffektiva alternativen för livestream på nätet. Vi söker så gott det går efter gratis alternativ och i annat fall det billigaste och mest prisvärda alternativet.

Liga Stream Titta
PGA Tour stream PGA Tour
Golf / USA
Se matcherna här  

Sår kan du streama PGA Tour live online hos discovery+!

Streama här

Streama PGA-touren i HD-kvalité

Discovery är en utav Sveriges största och bästa streaming-tjänster. De är etablerade och tillhandahåller mängder av rättigheter för några av de största och bästa ligorna inom flera olika sporter. Discovery äger rättigheterna för PGA touren och utlovar därmed samtliga tävlingar i absolut högsta kvalité. Följ varje spelare och varje slag mot titlarna på nära håll i HD-kvalité hos Discovery.

Streama PGA-touren i mobilen

Det finns självklart möjlighet till att streama PGA touren på diverse mobila enheter. Du kan alltså streama varje tävling på både dator, mobil och surfplatta, oavsett vilket operativsystem du använder. Ladda ned Discoverys mobilapplikation på App store eller Google play store och följ spänningen vart du än befinner dig.

Streaming av internationell golf

PGA Tour är en organisation som anordnar och ansvarar för golftävlingar i Nordamerika för herrarnas elit. PGA touren är ett samlingsbegrepp för samtliga turneringar under säsongen, där 45 tävlingar totalt spelas. Samtliga spelare ställer inte upp i alla tävlingar, utan de bästa brukar ställa upp i ett 30-tal tävlingar under säsongen. Bland de 45 tävlingarna finns fyra (4) majors, som är de största tävlingarna på touren. Det är här de största prispengarna finns och den största prestigen i att vinna. Dessa majors avgörs under en 8-veckorsperiod, vilket resulterar i att intresset bland de bästa spelarna minskar ju längre säsongen går. Det läggs inte lika stort fokus för alla spelare i de mindre tävlingarna, men är å andra sidan ett bra tillfälle för övriga spelare att etablera sig allt mer. PGA-touren är främst baserat runtom i USA, men två utav fyra majors avgörs i Storbritannien och Kanada.

Andra streaming alternativ PGA Tour

Discovery är det bolag som har rättigheterna för tävlingarna på PGA touren. Vi ser inget alternativ som är varken gratis eller billigare än vad Discovery erbjuder. Det är höga rättighetskostnader och därav krävs det stora investeringar i rättigheter, som Discovery förhandlat sig till. Vi ser emellertid erbjudanden med exempelvis spelbolag som ingår samarbeten med Discovery för att locka till sig kunder.

Klicka här för att ta del av en premium-månad hos discovery+ golf.

Senaste streaming nyheter

Nedan återfinns de senaste erbjudandena och aktuella streamingkampanjerna för PGA-touren.