Italienska cupen gratis stream

Italienska cupen, eller Coppa Italia som den benämns lokalt, är den inhemska ligan där alla topplag deltar. Är du ute efter gratis stream till italienska ligan så har du kommit till rätt ställe – nedan hittar du det enklaste alternativet för att streama Coppa Italia gratis på nätet.

Liga Stream Titta
Coppa Italia stream Coppa Italia
Fotboll / Italien
Se matcherna här

Streama gratis

Det bästa gratisalternativet för att streama italienska cupen gratis är Unibet TV som är Unibets streamingtjänst. Här kan du helt utan extra kostnad streama samtliga matcher i det senare skedet av Coppa Italia. Följ steg för steg guiden här under för kostnadsfri streaming:

unibet_stor

Streama italienska cupen gratis

För att streama italienska cupen gratis följer du anvisningarna ovan och sedan kan du streama matcherna gratis på Unibet TV. Det enda som krävs är att du behöver ha ett positivt saldot på kontot efter att du registrerat dig. Det krävs därmed att du en gång gör en insättning till ditt konto och sedan säkerställer att du har ett positivit saldo – några ören på kontot räcker för att du ska kunna streama alla matcher helt gratis. Det finns inga återkommande krav om att du behöver göra någon extra insättning eller spela aktivt hos Unibet så länge du har ett positivt saldo på spelkontot.

Streama italienska cupen i mobilen

Genom att registrera ett konto på Unibet enligt ovan kan du ta del av Unibet TV även i mobilen. Deras mobilanpassade sida fungerar väl även för live streaming – men vill du ha bästa möjliga upplevelse för att streama Coppa Italie gratis via mobilen rekommenderar vi att du efter att du registrerat ett konto laddar ned deras app. Efter det kan du på ett mycket enkelt sätt streama italienska cupen utan kostnad i mobilen och kvaliteten är mycket bra.

Italienska cupen – upplägg

För dig som vill streama italienska cupen kan det vara bra att veta hur upplägget för turneringen är. Turneringen har totalt åtta omgångar där den första rundan spelas av klubbar utanför Serie A och Serie B. I omgång två går sedan lagen i Serie B in medan de lägst placerade lagen i Serie A går in i omgång tre. I omgång fyra träder sedan de bästa lagen från Serie A in när 16 lag återstår. Historiskt har Juventus tagit flest titlar följt av Roma, Inter, Fiorentina och Lazio.