Handbollsligan live stream

Handbollsligan live stream? Är du intresserad av att följa den högsta handbollsligan i Sverige via obegränsade former? Här på Livestreamguiden.se sammanställer vi de bästa alternativen för livestreaming. Under steg för steg-guiden nedan vägleder vi dig till det mest optimala alternativet för streaming av den högsta divisionen av svensk handboll.

Liga Stream Titta
Handbollsligan stream Handbollsligan
Handboll / Sverige
Se matcherna här Streama här

Streama handbollsligan gratis

Handbollsligan live stream? Handbollsligan, eller Elitserien som ligan hette fram till 2016, är den hösta divisionen för handboll i Sverige. Idag tillhandahåller Handbollsligan Live rättigheterna för samtliga serie- och slutspelsmatcher varför det är det enda streaming alternativet av handbollsligan. Efter att ha registrerat ett konto och valt ett lämpligt paket hos Handbollsligan Live så utlovas samtliga matcher av handbollsligan till absolut bästa kvalité. Svenska kommentatorer finns tillgängliga till de allra flesta matcherna, vilket gör att upplevelsen under matchen blir än bättre.

Streama handbollsligan i mobilen

Handbollsligan live stream? Handbollsligan Live strävar efter att ge den bästa möjliga upplevelsen av streaming, vilket innebär att de inte gjort avkall på något i deras tjänst. De har inte missat den rådande digitaliseringen mot mobila enheter, så att streama via din mobil eller surfplatta är inget som helst problem. Det finns en utvecklad mobilapplikation för såväl iOS som Andriod att tillgå under antingen App store, alternativt Google play store. Ladda ned appen och följ varje match i högsta kvalité!

Streaming på svensk handboll

Handbollsligan live stream? Den högsta divisionen för handboll i Sverige är idag benämnt ”handbollsligan”. Ligan grundades dock 1934 under namnet Allsvenskan, som behöll sitt namn ända fram till år 1990, där det skedde ett namnbyte till Elitserien. År 2016 gjordes ett nytt omtag vad gäller både namn och vision, där namnet alltså kom att bli handbollsligan, med en slogan som lyder ”Spela hårt, älska alla”. I den svenska handbollskulturen är man mån om att spela hårt, men samtidigt släppa in och älska alla, oavsett vad. Det gör handbollen i Sverige till något utöver det vanliga, där alla känner sig välkomna.

När det väl kommer till spelet är Sverige en framgångsrik nation och vi har många bra lag som tävlar i serien. De återgick under säsongen 11/12 till ett slutspel där kvarts- och semifinaler spelas i bäst av fem matcher, medan finalen avgörs i en direkt avgörande match. Det skiljer sig något mot övriga sporter som har ett liknande upplägg av slutspel, där även finalen brukar avgöras under x antal matcher. I och med det här blir dock finalen desto mer spännande i handbollsligan.

Aktuella lag i handbollsligan ser ut enligt följande:

 • Alingsås HK
 • HK Aranäs
 • Eskilstuna Guif
 • Hammarby IF
 • HIF Karlskrona
 • IFK Kristianstad
 • IFK Ystad
 • Lugi HF
 • HK Malmö
 • Redbergslid IK
 • Ricoh HK
 • IFK Skövde
 • IK Sävehof
 • Ystads IF

Noterbart är att Kristianstad är ett oerhört starkt lag sedan några år tillbaka. De vann under 2017 sitt tredje raka SM-guld, vilket inte har skett sedan Sävehof gjorde detsamma under säsongerna 09/10/11. Historiskt är det Redbergslid som är det mest framgångsrika laget med sina 23 titlar, som är överlägset flest. På en andraplats av flest titlar kommer HK Drott med 10 vinster, ett Drott som inte längre spelar kvar i högstaligan efter att man säsongen 15/16 floppade med 2 vinster, 2 oavgjorda och hela 28 förluster under seriespelet.

Lagen spelar alltså 32 matcher vardera innan det är dags för slutspel. Slutspelet avgörs som nämnt ovan i bäst av fem matcher under kvarts- och semifinalerna, medan finalen avgörs efter en match. Likt Allsvenskan i fotboll har lagen chans att komma ut i Europa. Det bäst placerade laget i handbollsligan ges en plats i den största turneringen i Europa – EHF Champions League. Det är inte vanligt med några framgångar långt in i turneringen, utan vi får gå tillbaka till 1958/59 då Redbergslig vann Europacupen (idag  Champions League). Svenska spelare finns å andra sidan utspridda i diverse topplag i Europa.

Andra streaming alternativ handbollsligan

Handbollsligan Live är det bolag som tillhandahåller samtliga rättigheter för att sända matcherna av handbollsligan live. Det finns därmed inget motsvarande alternativ hos någon annan aktör. Vi letar alltid efter det bästa och billigaste alternativet för streaming och just nu finns det de facto ett erbjudande att ta del av.

Redbet erbjuder i samarbete med Handbollsligan Live en gratis streaming-månad. För att ta del av detta erbjudande klickar du här.

Senaste streaming nyheter

Nedan återfinns de senaste erbjudandena och aktuella streamingkampanjerna för Handbollsligan.