Tyska cupen gratis stream DFB pokal

DFB pokal är den tyska cupen som årligen går av stapeln. Då alla de bästa lagen deltar håller turneringen hög nivå och det finns mängder av intressanta matcher att streama. Här hittar du det enklaste sättet att streama tyska cupen helt gratis.

Liga Stream Titta
Tyska cupen gratis stream Tyska Cupen
Fotboll / Tyskland
Se matcherna här
Unibet stream
Streama gratis

Det absolut enklaste och bästa sättet att streama matcherna från DFB Pokal utan kostnad är att använda spelbolaget Unibets streamingtjänst Unibet TV. Följ guiden nedan för att ta del av matcherna helt gratis.

unibet_stor

Streama Tyska Cupen gratis

För att kunna streama tyska cupen kostnadsfritt behöver du registrera ett konto på Unibet enligt ovan. Du går sedan till deras streamingtjänst Unibet TV. Denna tar du del av helt kostnadsfritt och kan därmed streama tyska cupen gratis. Det enda som Unibet kräver är att du som registrerad kund har ett positivt spelsaldo på kontot. Med detta menas att du behöver göra en insättning en gång på Unibet – hur mycket pengar du sedan väljer att ha på ditt konto spelar ingen roll. Du kan därför ha så lite som några ören på ditt konto och sedan streama matcherna från DFB pokal och mängder av annan fotboll helt utan kostnad.

Tyska cupen – en turnering av hög kvalitet

Tysklands inhemska cup benämns DFB Pokal och spelas varje år. Totalt är det 64 lag i turneringen vilka omfattas av samtliga 18 lag från Bundesliga, alla 18 lag från Bundesliga 2 och de tre bästa lagen i den tyska tredjedivisionen. Resterande lag kommer från de lägre divisionerna som får spela utslagsmatcher innan de kommer till omgångarna när de bättre lagen träder in.

Tyska cupen – vinnare

Historiskt är det inte helt oväntat Bayern München som tagit överlägset flest titlar, följt av Werder Bremen och Schalke. De senaste vinnarna, Dortmund, har kanske lite mer oväntat endast tagit fyra titlar, vilket kan jämföras med Bayern München som tagit hela 18 titlar.