SHL live stream – Elitserien

Är du ute efter att streama Sveriges bästa hockeyliga live? Då har du kommit rätt. Här hittar du all information som behövs för att hitta till den bästa tjänsten för att kunna se ditt favoritlag spela. Följ striden under seriespelet mot SM-guldet för just ditt favoritlag. Vilka är starka nog i år? Tv4 Play ger dig svaret i HD-kvalité.

Liga Stream Titta
SHL stream SHL
Hockey / Sverige
Se matcherna här Streama

För att kunna ta del av utbudet hos Tv4 Play behöver du registrera dig och köpa det paket som passar dig bäst. Det finns flera varianter av paket och man kan antingen köpa ett hockey-paket, fotbolls-paket eller ett totalt paket där man samtidigt kan ta del av mängder av serier och filmer.

Streama SHL i högsta kvalité

Rättigheterna för SHL fortsätter att tillhöra Tv4 Play. De erbjuder samtliga matcher av SHL och mycket mer, alltid i utmärkt kvalité. Antingen surfar man in via datorn, mobilen eller surfplattan och tar del av deras fulla utbud, vart man än befinner sig. Tillgängligheten är otroligt hög och det enda som krävs är en enhet som ger stöd för uppspelaren hos Tv4 Play och man kan efter det ta del av deras fulla utbud oavsett var, och oavsett enhet.

Streama SHL i mobilen

Som nämnt ovan kan man alltså streama samtliga SHL matcher på samtliga tänkbara enheter, vare sig det är mobilen, surfplattan eller via datorn. Streaming via mobila enheter fungerar precis lika bra som övriga och samma kvalité utlovas även där. Streama SHL, Allsvenskan, och mycket annat. Registrera dig via erbjudandet hos Redbet enligt ovan och ta del av en månads gratis streaming hos Tv4 Play.

SHL – Sveriges bästa hockeyliga

Sveriges högstaliga i Hockey heter numera SHL och har gjort så ett tag. Vissa använder sig fortfarande av namnet Elitserien, vilket kan vara värt att nämna. Vi går under benämningen SHL, som kort sagt är den i särklass bästa ligan i Sverige, av förklarliga skäl. Här spelar de bästa spelarna i de bästa lagen och det är en liga som ligger högt rankad bland de bästa ligorna i hela världen. Sverige är ett otroligt bra land vad gäller hockey och det avspeglar både framgångarna i VM, men också alla spelare som tar sig till NHL, som är världens bästa liga.

SHL utgörs av totalt 14 lag, där alla möter alla två gånger. En hemmamatch och en bortamatch mot respektive lag. Summan av dessa matcher innebär att vi har en seriesegrare, serietvåa och så vidare. Den stora vinsten är dock i hockeysammanhang inte att bara vinna serien, utan att ta sig hela vägen i slutspelet. Slutspelet innebär att åtta (8) av de bästa lagen går vidare till kvartsfinal, varpå varje matchserie avgörs i bäst av sju (7) matcher. Sedan några år tillbaka är det de sex (6) bästa lagen som går direkt till kvartsfinal, medan sjuan, åttan, nian och tian gör upp i bäst av fem (5) om vilka två resterande lag som skall ta sig till det faktiska slutspelet. Det här ökar dramatiken ytterligare och vi ges alltså två spännande matchserier att ta del av innan slutspelet ens tagit fart.

Det är en jämn liga där vi ofta ser olika utgångar av såväl seriesegrare som SM-guld-vinnare. Det var Jönköpingslaget HV71 som drog det längsta strået i fjol, vilket innebär stora framgångar för laget som inte skådats på många år. I övrigt har Skellefteå på senare år varit starka, men har till viss del halkat efter och gett plats åt lag som Frölunda, HV71, Brynäs med flera. De lag som under kommande säsong spelar i SHL är följande:

 • Skellefteå
 • Färjestad
 • Djurgården
 • HV71
 • Frölunda
 • Mora
 • Luleå
 • Malmö
 • Rögle
 • Linköping
 • Växjö
 • Örebro
 • Karlskrona
 • Brynäs

Vi ser ett nytt lag i SHL inför kommande säsong. Det var Mora som lyckades slå ut rivalen Leksand i en play off-serie som innehöll hög dramatik, men som till slut gick Moras väg. I övrigt lyckades Rögle hålla sig kvar efter att ha besegrat Karlskoga i deras play off-serie. Det blir alltså vissa förändringar från år till år och lag från Hockeyallsvenskan försöker ta plats bland de bästa lagen i Sverige. På senare tid har mindre klubbar som just Mora, Karlskrona, Rögle med flera tagit sig hela vägen och sedermera etablerat sig i den högsta ligan. Detta vittnar om att inget är omöjligt och att vi sannolikt har en högdramatisk säsong att se fram emot.

Andra streaming alternativ SHL

För att streama SHL gäller det att ha ett registrerat konto hos Tv4 Play. Det är i grunden en betaltjänst, men genom att registrera ett konto via Redbet här på Livestreamguiden.se så har du möjlighet att ta del av en månads gratis stream hos Tv4 Play. Genom att följa ovan anvisningar kan du streama på valfritt utbud hos Tv4 Play helt gratis under en hel månad. Ingen bindningstid krävs.

Betting och live stream SHL

Ett bra komplement när man kollar på SHL via live stream kan vara betting. Det ökar spänningen ytterligare i matchen man väl är inne i, och kan också generera avkastning på pengarna. Det är självklart inget nödvändigt att göra detta, utan det är bara ett alternativ. När man kollar på matcherna kan man då också skapa sig en uppfattning och sedan betta på matchen via live betting. Det man gör då är att man följer en match via live stream och sedermera skapar sig själv en uppfattning om hur utfallet kan tänkas bli, varpå man kan få ett litet övertag gentemot spelbolagen.

Det är inte alltid spelbolagen har rätt i sin oddssättning, utan hänger man med och har lite förståelse för sporten, så kan man utan vidare göra en bättre analys på egen hand. Man kan då skapa ett konto hos TV4 Play och följa en SHL match via live stream, sedan går man till det spelbolag man själv anser vara bra och går till sektionen ”live betting” på den aktuella hemsidan.

Ett spelbolag som utmärker sig ha bäst odds på SHL är NordicBet. De är en stor sponsor till ligan i sig, men säger sig också ha bäst odds på samtliga matcher. Det här kan man faktiskt kolla upp, och om det visar sig att de har fel, så kan man få mellanskillnaden tillbaka från spelbolaget.

Gratis live stream för hockey

När det kommer till SHL och Hockeyallsvenskan finns det tyvärr inget alternativ för gratis stream. Just med tanke på att ligan är så populär, så innebär det också väldigt höga rättighetskostnader. TV4 Play är det bolag som förhandlat sig till rättigheterna och har således ensamrätt på att sända matcherna i Sverige.

Det finns å andra sidan gratis stream för annan hockey i Sverige. Om du exempelvis vill streama den populära Europeiska ligan CHL så kan man göra det hos flera spelbolag. Vi håller oss självklart uppdaterade kontinuerligt om vilka sidor som sänder vilka ligor och matcher. Den uppdaterade informationen finner du i någon av våra länkar i navigationen.

Nyhetsuppdateringar för SHL-lag

Vill du ha uppdaterad information i allmänhet om ett specifikt lag, eller kanske en spelare? Då hänvisar vi dig i första hand till Shl.se, som publicerar mängder av nyheter för respektive lag och spelare dagligen. Här hittar du information om övergångar, utfall från gångna omgångar, vilka spelare som gör flest poäng och mycket mer. Här finner du även klipp efter varje omgång på intervjuer, presskonferenser och alla snygga mål som görs. Hinner du inte se på matcherna via live stream, så har du därmed möjligheten att få en återkoppling av vad som hänt via klippen hos SHL.

Aktuell tabellställning i Swedish Hockey League

Tabellställningen svänger kraftigt i SHL. Från den ena matchen till den andra kan lag befinna sig på olika placeringar. Ibland har vissa lag ett större försprång gentemot andra, men det kan ofta variera någonstans i tabellen. Vill du ha aktuell information om tabelläget så kan du även här hitta den informationen hos SHL.se alternativ någon annan livescore-applikation.