Trav live stream – streama online

Vill du följa de snabbaste hästarna i direktsändning via din tv, dator, mobil eller surfplatta? Då är Livestreamguiden.se rätt plats för dig. Vi sammanställer och jämför de bästa livestream alternativen för trav och övrig sport. Genom att följa nedan anvisningar får du rätt vägledning för att streama trav direkt i valfri enhet.

Liga Stream Titta
Trav stream Trav
Trav / Sverige
Se loppen här

Streama

Streama trav i bästa kvalité

Trav blir en allt mer populär sport. Att se när häst- och kuskarna kör så det ryker på banorna underhåller väldigt många, och för många gärna i kombination med ett spel på vem som vinner. Spänningen är allt som oftast olidlig och loppen är i viss mån oförutsägbara. Det handlar om hästar och man kan inte på förhand veta om en häst börjar galoppera, eller har kapacitet att ge sitt yttersta. Följ med i dramatiken under samtliga trav-lopp som nu direktsänds på TV4 sport, där man kan streama fritt oavsett enhet.

Streama trav i mobilen

TV4 play har självklart anpassat deras streaming tjänst via nätet för såväl datorer, mobiler och surfplattor. Man kan enkelt ladda ned deras utvecklade mobilapplikation och således få tillgång till deras fulla streaming utbud, oavsett vilken enhet eller operativsystem man använder sig av. Appen finns att ladda ned antingen via App store, Google play store, eller om man enkelt surfar in på Tv4play.se i valfri webbläsare.

Streaming på trav

Trav har länge varit väldigt populärt i såväl Sverige som i andra länder. Sporten i sig går ut på att en kusk styr hästen runt i en rund bana, där målet är att placera sig först i ledet efter en viss distans. Kusken sitter i vagn bakom hästen och försöker dirigera hästen till att välja spår och hur snabbt hästen skall springa. De största och mest uppmärksammade loppen i Sverige är bl.a. Elitloppet, Olympiatravet, Hugo Åbergs Memorial och Sundsvall Open Trot. Det är under de här loppen som flest spelar på och där det således betalas ut högst vinstsummor. Miljonbelopp betalas ut till de största vinnarna, och det viktigaste vid spel på sådana lopp är att man själv skall ha så många rätt som möjligt, samt att så få som möjligt får samma utfall. Övriga uppmärksammade lopp, där årgångsloppet för hästar är 3-4 år gamla, är exempelvis: Kriteriet, Derbyt, E3-loppen, Drottning Silvias Pokal och Gustaf V:s Pokal.

Dessa lopp streamar man direkt hos TV4 play, där de i stort sett alltid har experter och kommentatorer som ger en direkt bild av loppet. Det är inte alltid lätt att hänga med och följa varje häst i de höga hastigheterna, vilket gör det både mer spännande och enklare att förstå med kommentatorer. För att streama dessa lopp live gör man det enklast genom att följa ovan anvisningar, där vi beskrivit processen steg för steg, varpå man får tillgång till det fulla utbudet av såväl trav som övriga sporter hos Tv4play.

Andra streaming alternativ trav

Trav är som nämnt ovan en uppmärksammad sport och har således höga rättighetskostnader som diverse bolag förhandlar sig till. TV4 äger rättigheterna för dessa lopp och är således det alternativet man får förhålla sig till.

Senaste streaming nyheter

Nedan återfinns de senaste erbjudandena och aktuella streamingkampanjerna för allsvenskan.