FA Cupen stream

Är du intresserad av att streama FA Cupen live via din dator, mobil eller surfplatta? Då har viaplay det bästa alternativet för dig. Här sammanställer och listar vi de bästa alternativen för livestream av sport på nätet. Följ nedan anvisningar och ta del av samtliga matcher av FA-cupen live via valfri enhet.

Liga Stream Titta
FA cupen stream FA cupen
Fotboll / England
Se matcherna här
Unibet stream
Streama gratis

För att streama matcher av FA Cupen krävs det att man registrerar ett konto hos Viaplay och sedermera väljer det paket som önskas. Det finns paket som endast avser serier, endast sport eller totala paket för full tillgång av deras utbud. För att registrera sig och ta del av FA Cup stream gör du så här:

Streama FA Cupen i HD-kvalité

FA Cupen är en av de största inhemska ligorna i världen. Engelsk fotboll är otroligt bred och som sagt drar även de inhemska cuperna till sig stor uppmärksamhet. Just nu tillhandahåller viaplay de flesta rättigheterna för engelsk fotboll generellt och de högsta ligorna och cuperna ser du genom att följa ovan steg för steg-guide. Därefter ges man tillgång till viaplays fulla utbud av sport, filmer och serier på nätet.

Streama FA Cupen i mobilen

Viaplay har självklart anpassat deras tjänst för samtliga enheter. Det spelar alltså ingen roll om man har en smart tv, dator, mobil eller surfplatta – det funkar lika bra oavsett. Deras mobilapplikation som alltså är anpassad efter samtliga mobila enheter laddar man enklast ned via App store eller Google play store, varpå man får tillgång till deras fulla utbud i högsta kvalité. r

FA cupen – världens äldsta fotbollsturnering

FA cupen är den äldsta fotbollsturneringen i världen och har funnits sedan 1871. Turneringen har hållit hög klass och varit populär sedan dess, men intresset bara ökar och ökar. Här samlas i stort sett alla klubbar i engelsk fotboll, stora som små. Man kan säga att divisionerna 1-11 har möjlighet att ställa upp, vilket innebär att en mängd lag ges chansen att slå ut de stora giganterna ur turneringen. Just det här har blivit ett känt fenomen, då det i stort sett varje säsong sker någon skräll, som kallas för att de mindre klubbarna gör en ”giant killer”. Det händer emellertid att mindre klubbar tar sig till final, men allt som oftast är det en klubb av högre rang som tar sig hela vägen. Senaste upplagan av FA cupen stod Arsenal återigen som segrare, vilket innebar ett nytt rekord med sina otroliga 13 titlar i cupen. Matchen vanns mot Chelsea, vilket innebar ett hett derby och också hårt tryck vad gäller publik såväl på plats som via livestream på nätet. Utöver att vinnaren får med sig en titel och en pokal, så belönas man även med en plats i Europa League. Skulle vinnaren redan vara kvalificerad för Europa League, så tilldelas platsen till det bäst placerade laget i Premier League, som inte har en plats.

Andra streaming alternativ FA cupen

För världens äldsta fotbollsturnering innebär höga rättighetskostnader. Viaplay är den största aktören för streaming på nätet, varpå de också har förhandlat sig till rättigheterna för FA Cupen. Det finns inget komplement vad gäller livestream för turneringen i dagsläget, men vi eftersöker alltid det mest kostnadseffektiva, eller om möjligt gratis, alternativet som finns att tillgå.