Streama hockey live på nätet

Hockey är en av de populäraste sporterna i Sverige. Det är kanske därför inte konstigt att intresset för att se på hockey via live stream är stort. Om du är intresserad av att streama hockey på nätet har du kommit helt rätt. Vi listar bland annat samtliga gratis streams på hockey som du kan ta del av.

Svensk hockey stream

Hockeyligorna i Sverige håller hög klass även ur ett internationellt perspektiv. Nedan listar vi de bästa streamingalternativen för att se på svensk hockey live på nätet.

Liga Stream Titta
SHL stream SHL
Hockey / Sverige
Se matcherna här  

StreamaMer info
Hockeyallsvenskan stream Hockeyallsvenskan
Hockey / Sverige
Se matcherna här  

StreamaMer info

Internationell hockey stream

Om du är intresserad av att streama utländsk hockey har vi listat de bästa alternativen.

Liga Stream Titta
NHL stream NHL
Hockey / USA
Se matcherna här

StreamaMer info
KHL stream KHL
Hockey / Ryssland
Se matcherna här  

Unibet stream

StreamaMer info
Champions Hockey League stream Champions Hockey League
Hockey / Internationellt
Se matcherna här  

StreamaMer info

Streama hockey gratis online

Vissa hockeyligor och turneringar kan du se helt gratis på nätet. Det bästa kostnadsfria alternativet för hockey streaming är spelbolaget Unibets streamingtjänst Unibet TV. Här kan du exempelvis streama matcher från ryska KHL och internationella Champions Hockey League helt utan kostnad. För att streama de mest populära ligorna och turneringarna behöver du dock vanligtvis ha ett konto på en streamingsida som kostar, exempelvis Viaplay och C More. Dessa sidor har dock ofta kampanjer där du kan testa på att streama exempelvis en månad helt gratis eller till rabatterat pris. På vår sida listar vi alltid de bästa och mest kostnadseffektiva sätten att streama även de populäraste hockeyligorna.

unibet_stor

Hockey stream via mobilen

Alla alternativ för streaming som vi listar ovan tillhandahåller även mobilanpassade sidor samt appar där du enkelt kan se på dina hockeymatcher via mobilen eller en surfplatta. Generellt kan man säga att upplevelsen för streaming via mobilen är minst lika bra som via dator, med den enda skillnaden att upplösningen av naturliga skäl är mindre då displayen på en mobil är mindre än en dator. Det är dock att föredra att ladda ned playjänstens app till din mobila enhet då detta tenderar att öka användarupplevelsen för streamen. Detta gäller såväl Unibet TV, LeoVegas stream, Viaplay samt TV4 Play.

Se på hockey live online

Intresset för hockey i allmänhet och att streama hockey live online i synnerhet har ökat markant de senaste åren. I takt med att allt fler fått tillgång till såväl stabila uppkopplingar och bra datorer och mobiler har det blivit möjligt för allt fler personer att se hockey via stream istället för via TV som historiskt varit det enda alternativet. Detta gäller såväl svensk hockey men kanske framför allt internationella ligor som exempelvis NHL vilket nu blivit mer tillgängligt för svenskar när streamingalternativ börjat erbjudas av företagen som innehar rättigheterna.

Gällande rättigheter fungerar det som så att ett företag köper upp rättigheterna till att erbjuda sina kunder live streaming under ett antal år. De har sedan möjlighet att visa alla matcher från den aktuella ligan under säsongerna de köpt rättigheter för. Det finns vissa oseriösa sidor på nätet som sedan lägger upp en streaming från dessa företags sändningar gratis på nätet. Man ska komma ihåg att detta är olagligt och är inget att föredra. Om du vill ha ett gratisalternativ för att streama hockey från de bästa ligorna och turneringarna är det istället bättre att leta efter prova på kampanjer från de seriösa företag som köpt upp rättigheterna för den ligan du vill kolla på.

Gratis stream till elitserien

Elitserien bytte för ett par år sedan namn till Swedish Hockey League (SHL). Är du intresserad av att streama ligan gratis? Gå till vår undersida som du hittar här för det bästa och mest kostnadseffektiva sättet att streama elitserien live på nätet.

Hur streamar man hockey på nätet?

Det är mycket enkelt att streama hockey online. Det enda som krävs är att du har en bra internetuppkoppling (bredband alternativt 3G- eller 4G-nät) samt en dator, smartphone eller surfplatta.