Bundesliga gratis stream – Tyska ligan

Vill du följa spänningen i den Tyska högstaligan genom att streama Bundesliga helt kostnadsfritt? Unibet har anpassat sin tjänst för sina kunder och har skaffat rättigheter för att sända samtliga matcher av Bundesliga. För att ta del av matcherna och streama gratis via din dator, mobil eller surfplatta så behöver du registrera ett konto genom att klicka här. Sagt och gjort, så är det bara att ta del av när lag som Bayern München, Dortmund, Wolfsburg, eller varför inte RP Leipzig.

Liga Stream Titta
Bundesliga gratis stream Bundesliga
Fotboll / Tyskland
Se matcherna här
Unibet stream
Streama gratis

För att kunna streama matcher gratis hos Unibet så är det enda kravet att man har ett positivt saldo på sitt konto. Det rör sig inte om några stora summor, utan ett så litet saldo som 1 kr räcker för att uppnå kraven. Såhär går du tillväga:

Bundesliga gratis stream

Streama Bundesliga gratis

De flesta stora ligorna inom fotboll har rättighetskostnader som är skyhöga, och inga undantag gäller för Bundesliga. Det är väldigt dyrt med rättigheter generellt och då ställer man sig frågan vad nackdelen är när spelbolag numera erbjuder gratis livestream för många av de största ligorna och sporterna i världen. Det är helt och hållet en konkurrensfråga, där spelbolagen märker att de behöver göra mer för sina kunder för att dels få dem att komma dit, men också för att få dem att stanna. Just livestream på Bundesliga och övriga stora ligor är det kanske mest effektiva sättet för att få en sport- och bettingintresserad att återkomma. Genom att steg för steg följa guiden ovan, så har man således tillgång till att ta del av Unibets fulla utbud av livestream, så länge man har ett positivt saldo på spelkontot. För att nämna en nackdel om tjänsterna som erbjuds, så är det att bilden via en dator inte går att få i fullskärmsläge, men det är i många fall en petitess. I övrigt kan man självklart också välja att streama via mobilen eller surfplattan, oavsett operativsystem.

Streama Bundesliga i mobilen

Digitaliseringen mot mobila enheter som råder gör det självklart möjligt att streama på såväl dator som på mobila enheter. Det innebär alltså att man kan streama Bundesliga via mobilen om man sitter på bussen, i skolan eller kanske på lunchrasten på jobbet. Ständig tillgänglighet är a- och o idag och upplevelsen är lika högklassig vilken enhet man än surfar på.

Bundesliga – en liga av högsta världsklass

Bundesliga är den största ligan i Tyskland med många topprankade lag i världen. Lag som Bayern München och Dortmund är välkända över hela världen, och är väl de lag som oftast når mest framgångar ute i Europa. De båda lagen präglas av högljudda och trogna fans, vilket gör att upplevelsen i att kolla på deras matcher är utöver det vanliga. Under 2017 var det Bayern München som återigen drog det längsta strået under ligaspelet. Strax under var det förvånande RP Leipzig som tog andraplatsen, som under hela ligaspelet förbryllade fotbollsvärlden. Förvånande var också att ett etablerat lag som Wolfsburg fick spela negativt kval efter att ha slutat bland de tre sämsta lagen i ligan. Det här indikerar på mycket svängrum i ligan och att vi ständigt bjuds på spänning.

Bundesliga erbjuds tre (3) Champions League-platser efter avgjort ligaspel, som under 2017 innebar att Bayern München, RP Leipzig och Dortmund knep platserna. Under nästkommande år har man därmed möjlighet att följa de bästa tyska lagen även ute i Europeiska turneringar, där intensiteten höjs ytterligare.

Nedan listar vi samtliga lag i Bundesliga i rangordning efter slutresultatet av 2017 års upplaga av Bundesliga.

 • Bayern München
 • RP Leipzig
 • Dortmund
 • Hoffenheim
 • FC Köln
 • Hertha Berlin
 • Freiburg
 • Bremen
 • Borussia Mönchengladbach
 • Schalke
 • Eintracht Frankfurt
 • Leverkusen
 • Augsburg
 • Hamburg
 • Mainz
 • Wolfsburg
 • Ingolstadt
 • Darmstadt

De tre bäst placerade lagen får alltså en direktplats till gruppspelet av Champions League inför nästkommande säsong, medan fyran får möjlighet att kvala. Femman och sexan får istället en direktplats till Europa League-gruppspelet och sjuan får kvala till samma turnering. I övrigt är det först på plats 16, 17 och 18 som blir påverkade negativt, där man som tredje sist får kvala för att hålla sig kvar, medan de två sämst placerade lagen direkt åker ned i andraligan. Under 2017 var det Ingolstadt och Darmstadt som fick lämna högstaligan och Wolfsburg som kvalade lyckades hålla sig kvar.

Andra streaming alternativ

Bundesliga visas alltså på Unibet TV, som förklarats ovan. Utöver det här visas även matcherna från ligan på Viaplay,  men är i det fallet inte gratis likt tjänsten hos Unibet. Viaplay ingår i Viasat-nätverket och är en betalkanal, eller i viss mån en betaltjänst för deras streaming-tjänst. Du kan läsa mer om Bundesliga på ligans officiella hemsida.