Champions Hockey League gratis stream

Är du intresserad av att följa dramatiken under Champions Hockey League och heja fram något utav de svensklag som finns med i turneringen? Följ nedan anvisningar och streama samtliga matcher på din dator, mobil eller surfplatta – helt kostnadsfritt hos LeoVegas.

Liga Stream Titta
Champions Hockey League stream Champions Hockey League
Hockey / Europa
Se matcherna här
LeoVegas stream
Streama gratis

LeoVegas, som sänder årets upplaga av Champions Hockey League, ställer inga höga krav på dig som vill streama matcherna. Det enda som behövs är att man har ett registrerat konto, med ett positivt saldo om så lite som en (1) ynka krona. Följ steg för steg-guiden nedan och börja streama redan idag.

leo-stor2

Streama Champions Hockey League gratis

LeoVegas breddar deras utbud med en magnifik livestream. Här bjuds vi på mängder av olika event bland världens största sporter och ligor. För att göra deras tjänst till något utöver det vanliga erbjuder de nu kostnadsfri livestream på kvalet till världens största klubblags-turnering. Champions League är den mest åtråvärda turneringen i världen bland klubblag och det råder inga tvivel om att det är den turneringen flest människor vill ta del av och kolla på. Genom att följa guiden ovan får du direkt tillgång till att via LeoVegas app eller hemsida kolla på samtliga kvalmatcher till Champions League. Under kvalet till 2018 års upplaga av Champions League kommer lag som Liverpool, Napoli, Dortmund och många fler storklubbar spela.

Streama Champions Hockey League i mobilen

LeoVegas har utvecklat en mobilapplikation för samtliga av deras tjänster. För att streama Champions League-kvalet i mobilen är det bästa alternativet att ladda ned deras app i App store, eller Google Play store och sedan logga in precis som vanligt. Här finns fliken ”livestream” direkt under startsidan, varpå man klickar på knappen och direkt får tillgång till deras fulla utbud av livestream. Utöver Champions League-kvalet finns det självklart en mängd andra matcher att ta del av.

Champions Hockey League – Europas klubblagsturnering

Champions Hockey League är en relativt ny turnering, grundat av 26 lag och 6 ligor. Det var under 2014 som turneringen grundades och intresset har ökat drastiskt sedan dess. IIHF grundade under 2008 en liknande turnering, men som bara överlevde ett år på grund av att man under andra året inte lyckades locka till sig tillräckligt med sponsorer. Man har sedermera lagt grunden för den nuvarande turneringen, som växer för varje år som går. Det var inledningsvis 26 lag från Europa som fick ställa upp, men utökades under säsongen 15/16 till 48 lag som fördelades ut på 16 grupper. Våra svensklag har varit framgångsrika de här åren. Under de tre år som turneringen ägt rum, så ser vinnartabellen ut enligt nedan:

  • Luleå HF (14/15)
  • Frölunda HC (15/16)
  • Frölunda HC (16/17)

Vi har alltså tre av tre svenska vinnarlag i turneringen, där Frölunda varit i samtliga finaler som ju är mäkta imponerande. Tvåa i de övriga finalerna har Oulun Kärpät och Sparta Prag kommit. Turneringen är i en expansionsfas och den lockar till sig allt mer publik och ett större intresse för just livestream. Vi förväntas se ytterligare utökning av turneringen av såväl lag som intresse bland publiken framgent.

Andra streaming alternativ

LeoVegas erbjuder livestream för samtliga matcher av CHL, men det har under tidigare år även sänts via Sveriges television.