Gratis live stream – Streama sport gratis

Här finner du de bästa sidorna som erbjuder gratis live stream på sport för bland annat fotboll, hockey, basket, tennis, trav, handboll och andra populära sporter. Som en följd av rådande digitalisering i hela samhället har mycket av sporttittandet övergått till live streaming direkt via nätet. Det finns idag aktörer som erbjuder sport stream helt kostnadsfritt.

Stream Titta
Unibet TV – gratis live streaming
Över 30 000 events årligen
Se matcherna här
Unibet stream
Streama här

Unibet TV – gratis stream utbud

Den kanske bästa aktören som erbjuder gratis live stream är Unibet genom sin play tjänst Unibet TV. Alla spelare med ett positivt saldo på sitt konto får tillgång till att streama hela deras utbud helt utan extra kostnad. Nedan listar vi några av de mest populära ligorna och turneringarna som du kan se kostnadsfritt på Unibet TV. Du får tillgång genom att registrera dig via denna länk.

  • Fotboll: La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, MLS, Ryska Premier League, Grekiska ligan, Belgiska ligan, Eredivisie, Turkiska ligan, Danska ligan, Schweiziska ligan, Copa del Rey, La Liga 2, Coppa Italia, Serie B, Championship, FA-cupen, Engelska ligacupen, Tyska cupen, Franska cupen m.m.
  • Hockey: KHL, CHL
  • Tennis: ATP-turneringar, WTA-turneringar, Davis Cup
  • Basket: NBA
  • Baseball: MLB

Om du tycker detta låter intressant följer du enkelt stegen nedan för att komma igång och streama gratis:

Klicka här och streama utan kostnad

unibet_stor

Hur fungerar det?

För att kunna ta del av gratis stream för de evenemang som listas ovan och många fler finns det två krav. Det första är att du har ett registrerat konto på Unibet som du skapar dig genom följa guiden ovan. För det andra behöver du även ha ett positivt belopp på ditt konto. Detta betyder att du behöver göra en insättning innan du kan ta del av deras live streaming tjänst. Värt att poängtera är dock att det inte spelar någon roll hur mycket pengar du har på kontot – det räcker alltså med att du har en (1) kr på ditt konto för att sedan kunna streama all sport kostnadsfritt. Vi föreslår att du i enlighet med punkterna ovan tar del av Unibets fina välkomsterbjudande där du kan sätta in 100 kr – och få 500 kr extra att spela för. För en insättning på 100 kr får du alltså totalt 600 kr att spela för och tillgång till gratis live stream. Erbjudandet tar du del av genom att klicka här.

När du registrerat ditt konto navigerar du till livestream tjänsten genom att välja ”Odds” och sedan ”Unibet TV” i menyn. Leta sedan upp matchen du vill streama och klicka upp den – så enkelt är det!

Finns det några nackdelar?

Den enda nackdelen med Unibets streamingtjänst är att det inte går att kolla på matcherna i fullskärmsläge via datorn. Streamar du via dator får du därmed nöja dig med ett lite mindre fönster, men om du streamar vi mobilen märks det ingen större skillnad gentemot en vanlig streamingtjänst.

Värt att nämna är även att Unibet erbjuder en livesupport som är öppen dygnet runt. Du kan exempelvis kontakta dem genom deras live chat när som helst om du skulle ha några frågor innan eller efter att du öppnat ditt konto.

Då tjänsten för live streaming är gratis finns det ingen bindningstid eller dylikt.

Vad behöver jag för att kunna streama?

Förutom det vi redan nämnt ovan är det enda du behöver för att kunna streama gratis är en dator eller smartphone och stabil uppkoppling. Gällande det sistnämnda är en bredbandsuppkoppling att föredra då streaming drar relativt mycket data.

Gratis stream på sport i mobilen

Unibet TV fungerar minst lika bra i mobila enheter och surfplattor som att streama via datorn. Tjänsten stödjer tittande via alla populära mobiler som exempelvis iPhone och Android. För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att man laddar ner deras app efter att ha skapat ett konto.

Varför erbjuder Unibet gratis stream?

Konkurrensen på spelmarknaden är hård och i syfte att försöka locka till sig nya kunder har Unibet valt att köpa upp rättigheter till sportevenemang och visa dessa gratis för alla kunder. Vi vill dock poängtera att du inte aktivit behöver spela på Unibet för att kunna streama, det som krävs är som vi redan skrivit här ovanför att du har ett positivt saldo på spelkontot.

Klicka här och börja streama gratis