AFC – Djurgården live stream

AFC Eskilstunda är alltjämnt tabelljumbo. Djurgården har tagit sig upp till en tredjeplats. Streama botten- och toppstriden gratis här. Ta del av erbjudande om en gratis streaming månad hos C More enligt nedan guide.

Liga Stream Titta
AFC Eskilstuna - Djurgården stream Eskilstuna – Djurgården
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Mötet mellan AFC Eskilstuna och Djurgården sänds endast hos C More. Just nu kan du dock ta del av ett erbjudande om gratis stream hos C More under en hel månad. Följ nedan guide och se Eskilstuna – Djurgården gratis via live stream.

Djurgården tog revansch och hakar på i toppen

Djurgården hade en ypperlig chans för topp-placering i mötet borta mot Östersund. Det var en match man var väldigt hoppfull inför, då Östersund vilade hela nio ordinarie spelare. Man lyckades inte få med sig några poäng hem till Stockholm, men när serien sedan vände och Östersund gästade på Tele 2 arena i matchen därefter, såg det annorlunda ut. Man dominerade matchen och spelade underhållande fotboll. Östersund såg uddlösa ut och Djurgården kunde enkelt spela hem en 3-0-seger, som innebar att man på nytt gick upp på en tredje-plats. Viktigt för Djurgården är nu att fortsätta på den inslagna vägen och inte falla tillbaka som de gjort tidigare. Det är oerhört jämnt i toppen och man behöver därför fortsätta rada upp vinster, framförallt mot en tabelljumbo som Eskilstuna.

AFC Eskilstuna har varit illa ute i princip sedan starten av Allsvenskan. Man har endast fått med sig en vinst, och totalt sju poäng, vilket innebär att man ligger sist i tabellen. Det ser väldigt tungt ut och det skall mycket till för att de skall lyckas resa sig och hålla sig kvar. Det är inte troligt, men fotboll är fotboll och mycket kan hända. En vinst hemma mot Djurgården är i stort sett ett måste.

Kolla på AFC Eskilstuna – Djurgården via live stream

Det är ett spännande möte på flera sätt. Djurgården är nu med i toppstriden, medan Eskilstuna behöver alla poäng de kan få i botten. Vi har sett Djurgården göra svaga insatser mot lägre placerade lag tidigare och kanske är det Eskilstunas chans för skräll? Följ matchen via live stream hos C More. Just nu kan du ta del av erbjudandet i ovan guide och således streama Allsvenskan gratis under en hel månad. Följ ovan anvisning och kolla på Eskilstuna – Djurgården via live stream.

Leave a Comment