Allsvenskan gratis live stream 16/9

Det är jämnt i Allsvenskan. SM-guldet och Europa-platserna är fortsatt öppna och varje poäng är otroligt viktiga för samtliga lag. Gratis live stream för samtliga matcher hittar du här.

Liga Stream Titta
Allsvenskan omgång 23 stream Allsvenskan omgång 23 stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

C More äger rättigheterna för att få sända Allsvenskan i Sverige, vilket gör denna tjänst till det enda lagliga alternativet. Just nu kan du dock ta del av ett erbjudande via spelbolaget Redbet, som ger dig en hel månad gratis stream hos C More. Det innefattas av hela deras utbud, däribland serier, filmer och mängder av sport.

Kan Djurgården vinna SM-guldet?

Malmö FF förlorade tungt borta mot Örebro. Man tog ledningen, men kunde inte hålla emot Örebro som pressade på. De kvitterade och kunde på stopptid också panga dit vinnarmålet. Det här öppnade upp titelstriden ordentligt och efter att Djurgården övertygande vann med 3-1 borta mot IFK Göteborg, så är de bara sju (7) poäng bakom. Djurgården ser riktigt starka ut och kommer säkerligen ta många fler poäng under resterande omgångar. De har ett förhållandevis enkelt spelschema, medan Malmö har flera tuffa matcher framför sig. Det är fortsatt en övertygande ledning, men som det sett ut på sistone i Skånelaget, så är ingenting skrivet i sten.

Djurgården tar under lördagen emot just Örebro på hemmaplan. Det är en match de sannolikt kommer vinna med tanke på det spel som de visar upp just nu, samt att man spelar på hemmaplan med ett enormt stöd. De har inte sett såhär starka ut på väldigt, väldigt länge och man har i allra högsta grad hoppet om SM-guld fortfarande.

IFK Göteborg tar i sin match emot Jönköping Södra på hemmaplan. Detta Göteborg hade hela 37 matcher utan förlust på hemmaplan inför mötet med Djurgården, som då bröt denna fantastiska svit. Jönköping har gått väldigt tungt på sistone och riskerar i allra högsta grad att åka ur Allsvenskan. Båda lagen jagar sina respektive placeringar, men där Jönköping krigar för sitt liv, medan Göteborg sitter säkert i båten.

Streama Allsvenskan omgång 23 gratis

Du kan alltså streama båda matcherna under lördagen helt kostnadsfritt hos C More. Detta gör du genom att skapa ett konto hos spelbolaget Redbet, varpå du erhåller en rabattkod hos C More via mail. Noggrann guide för hur du går tillväga finner du ovan.

Leave a Comment