Se Arsenal – Leicester via live stream

På fredag (11/8) drar äntligen Premier League igång. Det inledande mötet är mellan Arsenal – Leicester. Häng med direkt från start via live stream på nätet. Nedan vägleder vi för hur man går till väga.

Streama europeisk toppfotboll gratis

Vill du följa några av de högsta fotbollsligorna i världen helt gratis? Då rekommenderar vi att välja Unibet TV som streaming tjänst. Att streama fotboll och övrig sport på högsta nivå hos Unibet TV är helt gratis, innefattas inte av några bindningstider och det förekommer inga dolda avgifter. Här kan du streama fotbollsligor som La Liga, Ligue 1, Serie A och mängder av andra högkvalitativa sporter och ligor. För att streama Europeisk toppfotboll behöver du endast klicka på länken nedan.

Liga Stream Titta
Fotboll stream Europeisk toppfotboll
Fotboll / Europa
Se ligorna här
Unibet stream
Streama gratis

Unibet är ett av de ledande spelbolagen på marknaden. Utöver deras eminenta tjänst för casino och betting, så har de nu också en otroligt bra tjänst för streaming av sport på nätet. Denna streaming tjänst är gratis, men har som krav att man har ett positivt saldo på sitt spelkonto. Pengarna berörs inte av varken tillfällen eller mängd av streaming. Efter att man har skapat ett konto hos Unibet behöver man därmed göra en insättning om minst 100 kr, som är det minsta insättningsbeloppet. För att nyttja just live stream, så räcker det att man har så lite som 1 kr på spelkontot för att kvalificera sig för kraven om stream.

unibet_stor

Följ Arsenal – Leicester via live stream

Rättigheterna för Premier League tillhandahålls av MTG/Viaplay och är således det enda alternativ som finns i Sverige för att streama Premier League på nätet. Hos Viaplay hittar vi mängder av sport av högsta kvalité. De sänder ligor som La Liga, Serie A, Premier League, Champions League och mycket mer. Det är emellertid en betaltjänst och man behöver således skapa ett konto och välja ett lämpligt betalpaket. Tjänsten innefattas av en abonnemangskostnad, men är helt utan bindningstid.

Kan Arsenal utmana om ligatiteln?

Det är alltså dags att kicka igång Premier League – äntligen. Det har varit ett underhållande transfer-fönster, där vi sett många storklubbar i Europa göra värvningar av yppersta klass. Vi har inte minst fått bevittna en övergång för Lukaku från Everton till Manchester United, samt Neymar från Barcelona till PSG, som är den kanske mest intressanta övergången.

Vad gäller Arsenal har de lyckats få in en prestige-värvning i Lacazette, men inväntar i skrivande stund nya påskrifter från några av deras viktigaste spelare. I dagsläget har de en väldigt bra trupp som helt klart kommer vara med och utmana om topp fyra, men med tanke på hur flera andra klubbar har rustat upp inför säsongen, så är det tveksamt till om de kan mäkta med att ta sig hela vägen till den absoluta toppen. Man har sannolikt som mål inför säsongen att återta sin placering för Champions League, som de misslyckades med förra säsongen. Arsene Wenger var länge ifrågasatt i fjol och många var beredda på att se honom lämna, men fick istället beskedet om förlängt kontrakt.

Leicester gjorde en sanslös säsong förrförra säsongen då man gick hela vägen och vann ligan. Den bedriften lyckades de med utan en trupp av liknelse med de förhandstippade toppkandidaterna. Man gled igenom säsongen och visade ingen respekt för övriga klubbar, men många också befarade, så gick säsongen därefter inte alls lika bra. Man låg länge illa till och riskerade under en period att bli nedflyttade till Championship. Förändringar i tränarstaben innebar en ny injektion i spelarna och man lyckades hålla sig kvar med förhållandevis god marginal. Man behöll även några av deras viktigaste spelare i Vardy och Mahrez, som efter guldsäsongen ryktades bort för hejdlösa summor.

Nu ställs klubbarna mot varandra och det har varit jämna matcher sett till de senaste två säsongerna. Ett av mötena lagen emellan sticker ut, där Arsenal vann med hela 5-2, men i övrigt är det oavgjorda resultat eller uddamålsvinster som är vanligt förekommande.

Leave a Comment