ICC: Bayern München – Arsenal gratis stream

Under onsdagen strax efter lunch träder Bayern München och Arsenal in i International Champions Cup då lagen ställs mot varandra i deras första gruppspelsmatch. På livestreamguiden.se hittar du det bästa sättet att streama matcherna från ICC gratis.

Liga Stream Titta
Champions League stream Bayern München – Arsenal
Fotboll / ICC
Se matchen här
Unibet stream
Streama gratis

Följ punktlistan nedan för att ta del av gratis stream från matchen.

unibet_stor
Inför Bayern mot Arsenal i ICC

I International Champions Cup som går av stapeln i USA gör de bäst placerade lagen från Premier League, Bundesliga, La Liga och Serie A upp. Även om turneringen inte är så prestigefylld är därför världens bästa lag med i turneringen. I Bayern och Arsenals grupp har den första matchen redan spelats där Dortmund slog Milan. Nu är det alltså dags för den tyska giganten och Arsenal att göra upp i deras första match.

Lagen är just nu i försäsong varför man inte ska dra för stora växlar av resultaten i turneringen. Likväl är det en intressant turnering att streama då lagen i princip ställer upp med deras bästa möjliga laguppställningar. På förhand är tyskarna favoriter vilket inte är konstigt med avseende på det lag man besitter. Detta framgår inte minst av oddsen där Bayern står i knappa 1.70 medan man får dryga 4.30 i odds på engelsmännen.

Med anledning av att lagen är i just försäsong som nämnt ovan kan det säkerligen bli en målglad historia vilket självklart är underhållande för oss som älskar fartfylld fotboll.

Streama Bayern – Arsenal International Championship Cup gratis

Följ stegen ovan för att skapa dig ett konto på Unibet som via sin streamingtjänst Unibet TV tillhandahåller gratis stream på matchen för alla deras registrerade användare. Det tas inte ut någon särskild avgift eller dylikt för att kunna streama matchen.

 

Leave a Comment