CL: Benfica – Man. United live stream 18/10

Victor Nilsson Lindelöf återvänder till sin gamla hemma-arena. Nu i Manchester United. Streama mötet mellan Benfica och Manchester United direkt i din dator, mobil, surfplatta eller TV hos Viaplay. Följ nedan guide för hur du går tillväga.

Liga Stream Titta
Benfica - Manchester United stream Benfica – Manchester United stream
Fotboll / Champions League
Se matchen här Streama

Champions League är i full gång och vi har en spännande höst framför oss. Det är just Viaplay som äger rättigheterna för att sända Champions League i Sverige, vilket gör dem till det enda lagliga alternativet för live stream på nätet. Vill du följa Champions League, Premier League och mängder av annan sport, filmer och serier, så rekommenderar vi att du skaffar ett konto hos Viaplay redan idag. Nu kan du få möjligheten att testa Viaplay gratis i en månad.

Prova Viaplay fritt i en månad utan bindningstid – klicka här

Kan Manchester United gå hela vägen?

Det är ingen nyhet att Manchester United har rustat ordentligt för den här säsongen. Man har gjort flera dyra värvningar, som redan nu gett resultat. Deras kanske främsta värvning i år är onekligen Lukaku, som hämtades från Everton för en prislapp om över 800 MSEK. Väl i den röda Manchester-tröjan har han levererat, match efter match. Inte kan någon påstå att han inte gjort väl ifrån sig sett till förutsättningarna?

För vårt svenskhopp Victor Nilsson Lindelöf har det inte gått riktigt lika smärtfritt. Han har inte spelat många matcher, eller minuter för den delen, i Premier League ännu. Mourinho är mån om att han skall få utvecklas i tid och anpassa sig efter det hårda spelet i Premier League, men säger samtidigt att han snart kommer få chansen. Kanske blir dagens möte med Benfica ett bra tillfälle att på nytt få visa vad han går för.

Streama matchen direkt hos Viaplay genom att följa vår enkla guide ovan. Skapa ett konto, välj det paket eller match som önskas, och börja streama. Självklart kan du följa alla övriga matcher i Champions League också, där de flesta matcher sänds med svenska kommentatorer och en studio med expert-analyser både före, under och efter matcherna.

Leave a Comment