Brynäs – HV71 gratis live stream 21/9

Följ matchen mellan Brynäs och HV71 via live stream. Lagen gjorde upp om SM-guldet i fjol och vi kan räkna med hög underhållning och hårda tag återigen. Klubbarna hade ett antal dyspiter sinsemellan sist, vilket bäddar för en bra match direkt i upptakten av SHL. Nedan följer en guide för hur du går tillväga för att streama Brynäs – HV71 gratis.

Liga Stream Titta
Brynäs – HV71 stream Brynäs – HV71 stream
Hockey / SHL
Se matchen här

Streama gratis

Även i år är det C More som tillhandahåller rättigheterna för att sända SHL i Sverige. Det innebär att det är det enda lagliga alternativet för att kolla på Sveriges högsta hockeyliga. Det är en betaltjänst, vilket innebär att man behöver betala en månatlig abonnemangs-avgift, men just nu kan du ta del av ett erbjudande om att streama alla sport hos C More helt gratis under en månad. Det här samarbetet är mellan C More och Redbet, som vi nu gladeligen kan förmedla mot våra besökare. Följ nedan anvisning för att ta del av en månads C More Premium.

Hur streamar man Brynäs – HV71 gratis?

Eftersom C More är en betaltjänst, så är det sällan man kan streama något utav deras utbud gratis. De har emellertid erbjudanden om rabatterade prister, eller samarbeten med exempelvis spelbolag, där vi kan ta del av exempelvis gratis streaming-månader. Just nu erbjuds alla nya kunder hos Redbet just det – en månads gratis stream hos C More. Det enda man behöver göra är att följa ovan guide, varpå man får en rabattkod att använda hos streaming-tjänsten C More.

Brynäs chans till revansch mot HV71

Det har nog inte undgått någon som läser tidningen, eller är intresserad av hockey, att HV71 vann SM-guld i fjol. De gjorde en fantastisk säsong och sedermera ett lika bra slutspel. Det hela resulterade i ett välförtjänt guld och man tog med sig pokalen hem till Jönköping. Finalserien, där allt avgjordes, var mot just dagens motstånd – Brynäs. Det var en tuff kamp och ingen hade varit särskilt förvånad oavsett vilket lag som gick segrande ur striden.

Brynäs fick silvermedaljen, men präglades främst av tunga suckar när avtackning och prisutdelning tog vid. De var självklart inte nöjda med utgången, men de bör med lite eftertanke vara nöjda med sin prestation under säsongen. De överträffade förväntningarna med att ta sig så långt de gjorde, men visst vill man gå hela vägen när man väl tagit sig till final. De har sannolikt lärt sig mycket av detta och kommer komma ut starkare inför säsongen 17/18 och de kan mycket väl vara ett hot för övriga klubbar i striden om SM-guldet. Inledningsvis av säsongen är det svårt att sia om hur bra vissa lag är, men visst vore det ett styrkebesked och en smakfull revansch i att vinna den andra omgången mot just HV71.

Under matchen utlovas högt underhållningsvärde och säkerligen ett antal mål åt båda håll – precis som hockey skall vara. Det är två offensivt skickliga lag som drabbar samman och utgången kan på förhand bli hur som helst. Kan du inte vara på plats rekommenderar vi att följa matchen mellan Brynäs – HV71 via live stream. Vi rekommenderar dig som vill streama matchen att ta del av erbjudandet om gratis stream för SHL, som nämnt ovan.

Leave a Comment