Brynäs – HV71 via stream på nätet

Brynäs – HV71 innebär hög dramatik och rivalitet. Lagen möttes i SM-finalen i fjol och vi kan utgå från att vissa känslor lever kvar. Streama mötet direkt hos C More på valfri enhet.

Liga Stream Titta
Brynäs - HV71 stream Brynäs – HV71 stream
Hockey / SHL
Se matchen här  

Streama

SHL är Sveriges högsta hockey-liga och innefattas således av höga rättighets-kostnader för det bolag som vill sända matcherna. C More har förhandlat till sig rättigheterna och är nu den enda aktören som får sända matcherna i Sverige. Vi rekommenderar därför dig som vill streama Brynäs – HV71 eller någon annan SHL-match att skaffa konto hos streaming-tjänsten.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Brynäs – HV71 – favorit i repris

Lagen möttes i en stekhet SM-final i fjol, där HV71 utgick som segrare. Matchserien gick till sju matcher och en dramatisk förlängning i den sista och direkt avgörande matchen. HV71 kunde avgöra på hemmaplan vilket innebar högt jubel i Jönköping, men desto dystrare miner från Gävle-håll.

Matcherna innehöll heta dispyter och känslor från i fjol lär sannolikt sitta kvar hos respektive lag. Lagen behöver nu båda desperat poäng, men kanske främst Brynäs som inlett säsongen uselt och har fortsatt stora bekymmer. Följ det spännande mötet via live stream – klicka på länken i ovan guide.

Leave a Comment