Se Brynäs – Munchen via gratis stream 10/10

Brynäs har inte inlett SHL särskilt bra i år, men har spelat desto bättre ute i Europa. Streama mötet mellan Brynäs – Munchen helt kostnadsfritt hos Unibet TV. Inte nog med att du kan streama dagens matcher av CHL, utan även 30 000 årliga events. Däribland Serie A, Bundesliga, Ligue 1, La Liga och mycket mer.

Liga Stream Titta
Brynäs - Munchen stream Brynäs – Munchen stream
Hockey / CHL
Se matchen här
Unibet stream
Gratis stream

Är du ny kund hos Unibet? Passa då på att ta del av deras grymma oddsbonus: 200 % upp till 1 000 kr – sätt in 500 kr och få 1 500 kr att spela för.

Unibet TV tillhandahåller rättigheter för att sända samtliga matcher av CHL i Sverige. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto hos spelbolagen genom någon utav länkarna ovan. Därefter krävs det att du har minst 1 kr på ditt spelkonto vid streaming-tillfället. Oavsett hur mycket pengar du har på ditt konto, så kommer pengarna inte påverkas alls av att du streamar.

Streama Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga och mycket mer gratis här.

unibet_stor

Brynäs – Munchen via gratis stream

Brynäs har alltså inte spelat någon bra hockey alls i SHL hittills i år. Man ligger näst sist i tabellen med ynka fyra inspelade poäng. Det är inte alls godkänt för en klubb som i fjol kom till SM-final. Man föll där mot HV71 i en sjunde och direkt avgörande match. Kanske är det något av en baksmälla som fortfarande ligger och gror i laget?

Vad gäller CHL har man redan tagit sig vidare efter att man tillsammans med Munchen spelat hem tillräckligt med poäng. Övriga lag i tabellen hade inte mycket att säga till om, vilket nu alltså lett till avancemang i ett tidigt skede. De kan spela av matchen och sedan fokusera fullt ut på SHL, tills CHL drar igång.

Leave a Comment