SHL: Brynäs – Skellefteå live stream 12/10

Brynäs och Skellefteå bjuder i stort sett alltid upp till bra kamp. Kan du inte följa matchen på plats, så rekommenderar vi live stream. Häng med i varje sekvens och få svenska kommentatorer och experter som ger dig återblickar på alla händelser, direkt via din dator, mobil, surfplatta eller TV.

Liga Stream Titta
Brynäs - Skellefteå stream Brynäs – Skellefteå stream
Hockey / SHL
Se matchen här

Streama gratis

För att streama matchen behöver du ett konto hos C More. Detta just för att de äger rättigheterna för att sända samtliga matcher av SHL i Sverige. C More är en otroligt bra streaming-tjänst som tillhandahåller mängder av rättigheter för olika sporter och ligor runtom i världen. Utöver all sport du kan se, så finns det även ett brett utbud av filmer och serier för hela familjen.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Kan Skellefteå komma tillbaka till toppen?S

Skellefteå var under flera år ett topplag, som ständigt tog sig långt i slutspelet. De vann under perioden ett flertal SM-guld, men har på sistone tappat en aning. Man är inte längre det ”skräckinjagande” laget, som de övriga klubbarna hade respekt för. Nu är det fler lag i serien som kan åka till Skellefteå på bortamatch, och få med sig poäng. Självklart var det något som skedde förr, men inte lika frekvent och inte med lika god marginal som idag.

Det är i grunden ett otroligt bra lag, och det råder inga tvivel om att de kan ta sig hela vägen även i år. Dock, så ser laget inte lika sammansvetsat ut som de gjort tidigare, vilket öppnar upp för övriga klubbar som rustat sig väl inför säsongen.

Brynäs har inte inlett säsongen önskvärt heller, utan man behöver öka poängskörden snarast möjligt. De har å andra sidan spelat väldigt bra i CHL, där de har avancerat från gruppspelet. Nu ställs man på prov mot ett duktigt lag i Skellefteå, men det är än dock öppet och matchen kan sluta precis hur som helst.

Kolla på Brynäs – Skellefteå direkt via live stream hos C More. Följ ovan guide för att skapa ett konto och sedermera få tillgång till alla SHL-matcher.

Leave a Comment