CHL: Esbjerg – HV71 gratis live stream

Det är dags för returmötet mellan Esbjerg och HV71. De sistnämnda vann det första mötet lagen emellan. Streama returen mellan Esbjerg – HV71 gratis! Det enda du behöver göra är att följa nedan anvisning, som tar ett par minuter. Därefter har du full tillgång till att streama mängder av sport, däribland samtliga CHL-matcher helt kostnadsfritt hos LeoVegas.

Liga Stream Titta
Esbjerg - HV71 stream Esbjerg – HV71 stream
Hockey / Europa
Se matcherna här
LeoVegas stream
Streama gratis

Allt fler aktörer anpassar sitt utbud med gratis live stream. LeoVegas är en utav aktörerna som gjort det, och det tackar vi för. De har nämligen förvärvat rättigheterna för att sända samtliga matcher av CHL. Denna Europeiska turnering, där en rad svensklag deltar, är spännande och något man absolut inte vill missa. Dagens möte mellan Esbjerg – HV71 följer du via gratis live stream genom att följa nedan guide.

leo-stor2

Kolla på mötet mellan Esbjerg – HV71 via gratis live stream

HV71 lyckades vända på den smått negativa trenden. Man inledde inte försäsongen optimalt, där man åkte på ett par storförluster, bland annat mot rivalen Frölunda med hela 8-1. Väl i CHL förlorade man sin inledande match, men kunde sedan vinna det första mötet mot Esbjerg med komfortabla 3-0. Att HV71 skall vinna även den här matchen på förhand råder det inga tvivel om. Man är storfavoriter med sina låga 1.25 på bortaplan, men inget är skrivet i sten. Bortaplan kan göra stor skillnad och det återstår att se om man lyckas skapa tillräckligt för ytterligare en vinst.

Tabelläget i gruppen ser ut enligt följande:

Trinec: 6p

Adler Mannheim: 3p

HV71: 3p

Esbjerg: 0p

Med tanke på att det endast är ettan och tvåan i gruppen som går vidare till slutspel, så behöver HV71 till varje pris vinna i afton. Man har lika många poäng som Adler Mannheim och behöver nu ta sig förbi för att lyckas avancera. Följ spänningen i matchen direkt i din webbläsare.

Hur kan jag streama Esbjerg – HV71?

På bara några få minuter kan du få tillgång till gratis live stream i matchen mellan Esbjerg – HV71. Genom att skapa ett konto hos LeoVegas, samt göra en insättning om minst 100 kr, så får du obegränsad tillgång till deras livestream-tjänst. Notera dock att det räcker med så lite som 1 kr på ditt spelkonto för att kunna streama, men minsta insättningsbeloppet är 100 kr. Pengarna du har på ditt konto kommer inte påverkas av att du nyttjar deras livestream, utan vid en insättning om 100 kr, kan du spela på matchen eller dylikt för 99 kr. Hur bra som helst!

Leave a Comment