CHL: Malmö – Stavanger gratis stream

Är du intresserad av att följa våra svenska hockeylag ute i Europa? Kolla hit. Nu kan du streama samtliga matcher av CHL kostnadsfritt hos Unibet. Det må låta för bra för att vara sant, men så är fallet. Det enda du behöver göra är att följa nedan guide, varpå du får tillgång till gratis stream för Malmö – Stavanger den 31 aug.

Liga Stream Titta
CHL stream Malmö – Stavanger stream
Hockey / Europa
Se matchen här
Unibet stream
Gratis stream

Som ett av de ledande spelbolagen i världen har Unibet sedan en tid tillbaka lanserat en livestream-tjänst. Detta är för att göra sina kunders upplevelse än bättre mot tidigare. Man kan nu alltså både spela på matchen och följa spänningen direkt via livestream. Detta är också ett väldigt bra verktyg när det kommer till live betting, då man kan följa matchen och själv skapa sig en uppfattning om utfallet. Det kostar alltså inga pengar, utan det enda man behöver göra är att skapa ett konto hos spelbolaget, samt att man har ett positivt saldo på sitt spelkonto vid streaming-tillfället. Notera att om du är ny kund hos Unibet och inte har några pengar på kontot, så är minsta insättningen 100 kr, men det räcker med så lite som en krona på kontot för att kunna streama. Vid en insättning om 100 kr, kan du alltså göra annat för 99 kr. Vi rekommenderar alltid gratis stream i första hand, där Unibet är ett väldigt bra alternativ.

unibet_stor

Malmö storfavorit mot Stavanger

Malmö är storfavoriter till att vinna mötet med Stavanger på hemmaplan. Detta på grund av att Malmö i grunden är ett betydligt starkare lag, och skall på en bra dag inte ha några problem med att gå segrare ur fighten. Malmö har dock inte haft någon lyckosam period sett till deras senaste matcher. Skall vi räkna in de sista matcherna av slutspelet under föregående säsong, tillsammans med deras försäsongs- och CHL-matcher på sistone, så har man förlorat hela fem matcher. De flesta av dessa matcher med flera måls marginal.

Självklart skall inte allt för mycket vikt läggas vid matcherna under slutspelet, men än dock oroväckande inför dels fortsättningen av CHL-turneringen, samt självförtroendet när man kommer in till säsongen av SHL. De behöver en vinst med sig här för att klara av en eventuell topp två-placering i CHL-gruppen. Det är endast två lag som tar sig vidare, och man är alltså i dagsläget utanför avancemang. Det inledande mötet med Stavanger på bortaplan gick väl för Malmö då man vann med 4-3 och fick med sig tre poäng. Det är ett bra resultat så till vida att man vann matchen, men mot ett lag som Stavanger kanske man hade önskat ett mer komfortabelt resultat.

Hur följer man CHL via gratis stream?

Som nämnt ovan kan man alltså inte bara streama Malmö – Stavanger kostnadsfritt, utan det gäller samtliga matcher av CHL-turneringen. Genom att följa ovan anvisning, så får man tillgång till inte bara en match, utan hela Unibet TV’s streaming utbud.

Leave a Comment