CL-kval: Gratis live stream onsdag 16/8

Under onsdagen är det åter dags för kvalomgångar av Champions League. Här hittar du gratis live stream för samtliga matcher av CL-kvalet. Det börjar dra ihop sig och allvaret har hittills i år inte varit större. Följ lagen mot gruppspelet av Champions League genom att följa nedan steg för steg-guide.

Liga Stream Titta
Ligue 1 stream Champions League-kval stream
Fotboll / Europa
Se matchen här
Unibet stream
Gratis stream

Champions League är den mest åtråvärda fotbollsturneringen i världen. Resan dit är inte enkel och vi får nu se många rutinerade lag kämpa under kvalet för att ta sig till gruppspelet. Att ta sig dit innebär stora framgångar och mängder av pengar för klubbarna. Just nu ges vi möjligheten att streama samtliga matcher av Champions League-kvalet helt gratis. Det må låta för bra för att vara sant, men efter att konkurrensen snabbt blivit stenhård bland spelbolagen, så har några av dem utökat deras sortiment för sina kunder.

Att kunna erbjuda en tjänst för såväl betting som livestream är otroligt förmånligt för kunderna, som då kan både spela på matchen och följa spänningen direkt via live stream. Unibets streaming tjänst är helt gratis och man behöver inte oroa sig för dolda avgifter. Det enda man behöver göra är att skapa ett konto, samt att man har ett positivt saldo på spelkontot vid streaming-tillfället. Det räcker med så lite som en enda krona för att kvalificera sig, men notera att minsta insättning hos Unibet är 100 kr.

unibet_stor

Champions League – vägen mot gruppspelet

Föga förvånande ser vi ett flertal riktigt rutinerade klubbar kvar i kvalet mot Champions League. Att det är ett kval betyder absolut inte i praktiken att det rakt igenom sämre klubbar som deltar, utan vi ser varje år välkända klubbar. Inför onsdagens omgång av CL-kvalet ser vi klubbar som Nice, Napoli, Celtic, Olympiakos och Sevilla. Det har nog inte undgått någon att dessa klubbar är topplag i respektive liga, vilket gör att både kvalet och gruppspelet innefattas av mängder med spänning och bra fotboll.

Innebörden av att ta sig till gruppspelet är oerhört väsentlig. Det skapas stor publicitet bland klubbarna som går hela vägen, samt att det handlar om hejdlösa summor, som ingen klubb vill gå miste om. Väl under gruppspelet får man ytterligare pengar för varje vunnen, eller oavgjord match, och lägg därtill intäkter för publik och annat så blir det allt mer tydligt hur viktigt kvalet faktiskt är.

Det är inget konstigt att klubbarna ovan är favoriter till att ta sig vidare, men vi får varje år se mängder av skrällar, vilket lämnar samtliga omgångar ovissa oavsett vilket motstånd som står på andra sidan. Följ med i dramatiken nu när det verkligen börjar dra ihop sig. Det här görs bäst genom att streama Champions League-kvalet gratis hos Unibet. Vi redogör alltid för det mest kostnadseffektiva alternativet för live stream, vilket får oss att starkt rekommendera Unibet TV.

Hur streamar man CL-kvalet gratis?

Som beskrivet i ovan stycke så redogör vi i det här fallet för Unibets streaming tjänst. Deras tjänst är välutvecklad och erkänt bra. Vad man behöver göra är att skapa ett konto hos Unibet och sedan ha ett positivt saldo på spelkontot vid streaming-tillfället. Är man ny hos Unibet behöver man därför sätta in pengar för att kunna streama, men pengarna påverkas inte av streamingen, utan de ligger kvar för användning till annat. För mer information om vilka spelbolag eller streaming-tjänster som sänder vad, hänvisar vi dig till vår informations-sida om just det. Klicka här för att komma till vår sammanställning av tjänster för live stream.

Leave a Comment