Kolla Djurgården – Färjestad via live stream

Ett möte mellan Djurgården – Färjestad innebär mycket rivalitet. Streama matchen direkt via din dator, mobil, surfplatta eller TV hos C More. Hög spänning och dramatik utlovas ständigt när dessa lagen möts. Det spelar därför ingen roll om man håller på det ena eller det andra laget, utan hög hockey-underhållning är alltid spännande att se.

Liga Stream Titta
Djurgården - Färjestad stream Djurgården – Färjestad stream
Hockey / SHL
Se matchen här  

Streama gratis

Mötet mellan Djurgården – Färjestad spelas under torsdagen 12/10. Det enda alternativet för att se på matchen är att man antingen kollar direkt på plats, alternativt via C More. Just C More är den streaming-tjänst som äger rättigheterna för alla SHL-matcher, vilket innebär att det är det enda lagliga alternativet.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Färjestad i sin bästa form på flera år

Färjestad har inte inlett sin SHL-säsong så här bra på flera år. Man ser otroligt starka ut och man verkar ha lyckats bygga upp en trupp som kan vara med och konkurrera om SM-guldet. Flera spelare har lämnat och flera har tillträtt. Utöver det här har man också bytt tränare, som verkar ha pondus och inge respekt hos spelarna.

Djurgården har även dem börjat säsongen bra och kommer helt klart vara ett lag att räkna med i slutspelet. De satsar stort när det kommer till både hockey och fotboll, och det är bara en tidsfråga innan de når toppen  i båda två. Att de vinner SM-guld i år är inte särskilt troligt, men de kan helt klart skapa sig erfarenheter genom att ta sig till slutspelet, och därefter kan allting hända.

Det är ett rival-möte när Djurgården och Färjestad möts. De har spelat många slutspelsmatcher mot varandra, däribland finaler. Det här ligger kvar och ligger också till grund för den slutspels-känsla som vi får när lagen möts. Nu kan du streama matchen direkt hos C More. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto hos streaming-tjänsten och sedan välja det paket som passar dig bäst. Hur du specifikt går till väga finner du i toppen av artikeln.

Leave a Comment