Se Djurgården – Malmö via stream

Seriefinal när Djurgårdens IF möter Malmö FF söndagen den 12 mars 19:00 på Tele 2 Arena. Har du ej möjlighet att vara på plats hittas live stream till matchen här.

Liga Stream Titta
Djurgården - Malmö streaming Djurgården – Malmö stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Djurgårdens möte med Malmö visas på stream hos C More, en streamingtjänst som vanligtvis kostar pengar att använda sig av. Tillsammans med spelbolaget redbet kan du just nu dock ta del av en månads gratis C More Premium vilket möjliggör att du kan streama alla matcher från Allsvenskan kostnadsfritt under denna period. Följ stegen här nedanför för att utnyttja detta fina erbjudande:

Streama seriefinalen Djurgårdens IF – Malmö FF

När Malmö gästar Stockholmsarenan under måndagen är det inför en storpublik och en riktigt hypad match. Just nu har ca 20 000 biljetter sålts och ytterligare ett par tusen lär säljas innan det är dags för avspark. Per idag är det en seriefinal då Malmö leder serien före just Djurgården. Det är såväl spel- som stämningsmässigt upplagt för en toppmatch och du som inte har möjlighet att se matchen i Stockholm kan göra det genom live stream om du väljer att följa guiden enligt ovan.

Malmö FF – överlägsna serieledare

Föga oväntat leder Malmö Allsvenskan efter att drygt hälften av matcherna spelats. Även om detta var väntat var det dock kanske inte så många som trodde att det skulle vara med en så pass stor marginal – inför detta möte leder man serien med hela 10 poäng. Efter Malmös uttåg och tillika fiasko i kvalet till Champions League har man nu endast Allsvenskan att satsa på under hösten vilket talar för att man troligtvis kommer ta hem guldet tämligen enkelt när 30 omgångar är spelade.

Läget i storsatsande Djurgården

Djurgården har blandat och gett en del i år men inför matchen ligger man alltså på en andraplats i Allsvenskan efter fyra segrar på de fem senaste matcherna. Man skall dock komma ihåg att det är mycket jämnt bakom Malmö och när DIF nu ställs mot skånelaget, IFK Norrköping, Halmstad och IFK Göteborg i kommande matcher kommer det verkligen krävas bra spel för att lyckas bibehålla platsen som ligatvåa.

Det största frågetecknet i Djurgården är helt klart anfallsfrågan efter att man inte lyckats få tillbaka Gustav Engvall från Bristol City ännu. Visserligen är den lampan inte helt släckt men det blir allt mindre som talar för att Engvall kommer spela i blårandigt under hösten. Då återstår egentligen bara unga Badji som alternativ, som visserligen nu gjort mål i två matcher i rad men som enligt uppgift har det relativt svårt med det taktiska spelet.

Mycket talar för en mycket spännande match och vi har tidigare år sett att Malmö haft det mycket svårt mot just Djurgården. När Stockholmslaget nu är bättre än på mycket längre är det därmed inget som talar för att Malmö skulle få det enkelt i denna matchen. Se på matchen genom streaming för bästa möjliga upplevelse!

Leave a Comment