EL: Östersund – PAOK gratis stream 24/8

Torsdagen den 24/8 är det dags för returmötet mellan Östersund och PAOK. Streama matcher från Europa League-kvalet helt gratis här! Efter att du följt nedan guide, har du full tillgång till Unibets utbud av gratis live stream. Inga dolda avgifter eller bindningstider – kort och gott gratis.

Liga Stream Titta
Ligue 1 stream Europa League-kval
Fotboll / Europa
Se matcherna här
Unibet stream
Gratis stream

Det är få förunnat att kunna streama högkvalitativ fotboll som Europa League-kvalet helt gratis. Hos Unibet TV kan vi göra just detta. På grund av den rådande konkurrensen har Unibet breddat sitt sortiment och erbjuder nu gratis live stream för en mängd sporter och ligor av högsta kvalité. Här finns inte bara Europa League-kvalet, utan du kan även streama La Liga, Serie A, Bundesliga, Champions Leauge-kvalet och mycket mer. Det enda som krävs är ett positivt saldo på spelkontot om minst en krona, sedan är det bara att streama fritt.

unibet_stor

Se returmötet mellan Östersund – PAOK via live stream

Det har nog inte undgått någon som är intresserad av fotboll att Östersund är i slutskedet av Europa League-kvalet. Skulle de lyckas med detta har de gjort en sanslös bragd-säsong. De har inte bara poäng nog för att slåss om topp-placeringar i Allsvenskan, utan de har också tagit sig till det sista steget av EL-kvalet. På resans gång har de slagit ut det seedade och ett av de bästa lagen Galatasaray, som gav Östersund enorm uppmärksamhet under kommande matcher av kvalet.

När Östersund spelar bortamatcher i EL-kvalet, så samlas det folk i tusental på torget i Östersund, för att följa matchen via storbilds-skärm. Nu när de spelar på hemmaplan kan vi räkna med att dessa tagit sig till arenan för att stötta laget på plats. Deras hejarklack – Falkarna – kommer sannolikt skrika högt och bidra till god stämning under matchen. Kan publiken bidra till en ”extra spelare” och i förlängningen avancemang?

Tufft möte väntar efter att man på bortaplan förlorat med 3-1. Det såg länge bra ut och man tog ledningen tidigt i matchen efter att Nouri slagit en straff i mål. PAOK kvitterade och kunde i slutskedet av matchen också skjuta både 2-1 och 3-1, som tydligt blev otroligt tungt för Östersund. Tränaren, Graham Potter, var dock positiv inför returmötet och var glad att de fortfarande var vid liv efter det inledande mötet. De var inför matchen medvetna om att även PAOK är ett otroligt bra lag och att få ett bortamål och att inte förlora med fler än två mål, ses som ett bra resultat.

Unibet sänder de flesta matcherna av EL-kvalet, men i Sverige kan man tyvärr inte streama svenska lag i varken Champions- eller Europa League-kvalet. Nedan beskriver vi hur man går till väga för att följa våra svenska lag mot vidare framgång ute i de Europeiska turneringarna.

Hur streamar jag Östersund – PAOK gratis?

För oss i Sverige kan man tyvärr inte streama Östersund – PAOK gratis hos Unibet. Det man behöver göra är att vända sig mot Eurosport och dess streaming-tjänst, som äger rättigheterna för svenska lag i såväl Europa League som Champions League-kvalen. Notera dock att alla övriga matcher går att streama gratis hos Unibet TV. Klicka här för mer information om vilka sporter och ligor som kan följas via gratis live stream, alternativt betaltjänster för streaming.

 

Leave a Comment