Elfsborg – Göteborg stream gratis

Det nalkas västderby när IFK Göteborg åker de dryga fem milen till Borås för bortamöte med Elfsborg. Titta på matchen via live stream utan kostnad på nätet om du vill följa den spännande matchen.

Liga Stream Titta
Elfsborg - Göteborg stream Elfsborg – Göteborg stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

För att streama Elfsborg – Göteborg behöver du ett C More sport abonnemang. Oroa dig dock inte – just nu får du ett kostnadsfritt C More sport i en månad – ett erbjudande som tillhandahålls tillsammans med oddssidan redbet. Ett fantastiskt erbjudande som förutom denna match möjliggör att du kan se alla matcher i Allsvenskan, Superettan och Swedish Hockey League mm gratis under 30 dagar.

Titta på IF Elfsborg – IFK Göteborg via live stream

Mötet mellan IF Elfsborg och IFK Göteborg kallas ibland västderbyt med anledning av det korta avståndet mellan Borås och Göteborg. Matcherna lagen emellan brukar bjuda på ett stort underhållningsvärde och på förhand finns det inget som talar för motsatsen utan vi kan nog lita på en spännande match som du kan titta på via live stream i enlighet med instruktionen ovan.

Ett svårslaget Elfsborg på hemmaplan

Elfsborg är ett svårslaget lag hemma på Borås Arena. Efter att laget inledde Allsvenskan dåligt hade man en bra period under 7-8 matcher för att nu den senaste fått en liten dipp igen. Elfsborg har dock många gånger visat på hur bra man spelar hemma på konstgräset och kommer garanterat kriga för att ta alla tre poäng i denna match. Matchen i våras slutade 1-1 och vi kan gissa att det återigen blir en jämn match.

IFK Göteborg med självförtroende

Göteborg tog en mycket välbehövlig seger i torsdagens möte med AIK. Även om stockholmslaget inte riktigt gick att känna igen i den matchen var det ett styrkebesked från IFK och av allt att döma ser det ut som deras nyförvärv kommer ge laget den välbehövliga injektion man eftersökt. Faktum är att den jämna serien gör att Göteborg inte är helt avsågade från toppstriden om man kan följa upp det fina resultatet senast med bra insatser framöver.

Leave a Comment