Eskilstuna – Hammarby live stream 26/8

AFC Eskilstuna jagar på i botten av tabellen. De är nu i god form och kan definitivt utmana övriga lag i jakten om förnyat kontrakt. Följ matchen mellan Eskilstuna och Hammarby via live stream. Nedan redogör vi för hur du kan erhålla en månads gratis stream hos C More, som har rättigheterna för samtliga matcher av Allsvenskan.

Liga Stream Titta
AFC Eskilstuna - Hammarby stream AFC Eskilstuna – Hammarby stream
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Streaming-bolaget C More äger alla rättigheter för att streama Allsvenskan i Sverige. Det innebär att det är det enda lagliga alternativet för att se AFC Eskilstuna – Hammarby via live stream. Stundtals kan man dock finna erbjudanden om exempelvis rabatterade priser, eller en gratis-månad hos C More. Det sistnämnda, alltså en gratis månad, finns nu att tillgå genom att följa nedan guide. Det tar endast några minuter, och det ger dig då möjligheten att streama hela C More’s utbud under en hel månad. Det innefattas av både Superettan och Allsvenskan, men också mängder av övrig sport. Erbjudandet är tidsbegränsat, så passa på redan idag!

Se på AFC Eskilstuna – Hammarby via stream på nätet

Eskilstuna har verkligen ryckt upp sig. De har under i stort sett hela säsongen legat sist i tabellen, och det har sett väldigt mörkt ut för nytt allsvenskt kontrakt inför nästkommande säsong. Vi skall komma ihåg att det ser fortsatt tungt ut, men sett över deras senaste matcher och de prestationer de visat upp, så är det absolut inte omöjligt. Man spelade 1-1 borta mot AIK på Friends Arena, vilket är imponerande i sig, men att man matchen därefter besegrade självaste Malmö FF med hela 3-1 är desto bättre. Det ger dem fyra poäng och man har kortat ned avståndet till övriga klubbar. Fem poäng bakom Sundsvall och två poäng bakom Halmstad – som båda har väldigt tungt facit på sistone.

Hammarby blandar och ger. Man ligger i mitten av tabellen, men är dock inte särskilt långt efter poängmässigt. Man har just nu 28 poäng som innebär en nionde plats i tabellen, men notera att Djurgården som ligger tvåa, har 36 poäng. Att man tar sig förbi samtliga lag och placerar sig i toppen är mindre troligt, men om man rycker upp sig och spelar en mer konsekvent och stabil fotboll, så kan man definitivt kunna placera sig topp fem. De behöver få en kontinuitet i deras spel som inte finns i dagsläget, där man vinner och förlorar om vartannat.

Båda lagen är desperata av poäng, men Eskilstuna desto mer. De jagar nytt kontrakt, medan Hammarby sitter säkert i båten, men som självklart vill ta sig några steg uppåt i tabellen. Inget av lagen är nöjda med deras placeringar och båda lagen är medvetna om att de kan besegra varandra i dagens match. Det kommer bli en underhållande match att följa, där utgången på förhand är väldigt oviss. Kan Eskilstuna fortsätta sin goda form? Eller kan Hammarby göra en ny bra insats och störa hemmalaget? Allt återstår att se – följ matchen via live stream hos C More, just nu kostnadsfritt!

Följ ovan guide för att ta del av ett erbjudande som innebär en månads gratis streaming hos C More. Hela deras utbud av såväl Superettan som Allsvenskan, men också mängder av övrig sport, innefattas av detta erbjudande. Det är tidsbegränsat och kommer inte finnas tillgängligt länge till, man bör därför passa på omgående, innan det är för sent.

Leave a Comment