SHL: Färjestad – Djurgården Live stream 4/10

Back to back-möte mellan Färjestad – Djurgården. Följ rivaliteten mellan två stekheta lag i SHL. Här hittar du information om live stream för matchen och alla övriga matcher i SHL under säsongen 17/18

Liga Stream Titta
Färjestad - Djurgården stream Färjestad – Djurgården stream
Hockey / SHL
Se matchen här  

Streama

För att streama matcher från SHL så behöver du ha ett konto hos C More. Denna streaming-tjänst äger alla rättigheter för att sända SHL och Hockeyallsvenskan i Sverige, vilket gör dem till det enda lagliga alternativet. Du skall i alla lägen undvika så kallade ”ful-streams”, som sänds på diverse hemsidor. Dessa är alltså inte lagliga och är bortsett från det i väldigt dålig kvalité. För bästa prestanda och upplevelse rekommenderar vi dig att klicka på någon utav länkarna här och välja den match eller det paket som passar dig bäst! Njut av SHL direkt via live stream.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Heta känslor mellan Färjestad – Djurgården

När Färjestad och Djurgården drabbar samman är det ständigt heta känslor. Det råder hög rivalitet lagen emellan och det är något som är fördelaktigt för oss hockey-älskare. När lagen så gärna vill vinna och när poängen är av så stor betydelse, så råder det slutspels-känslor över isen. Det här innebär hårda tag i varje situation, som är väldigt underhållande att följa.

Vi rekommenderar dig självklart att följa matchen direkt på plats, men av förklarliga skäl har inte alla möjlighet till det. Det är då C More kommer in som räddning. De erbjuder nämligen live stream för samtliga matcher av SHL, från första seriematchen, till den sista slutspelsmatchen. Alla matcher sänds i högupplöst kvalité och med svenska kommentatorer och experter. De ger guldkant på tillvaron och är ständigt en pålitlig streaming-aktör.

 

Leave a Comment