Sv Cupen: Trollhättan – Malmö stream

FC Trollhättan – Malmö FF live stream. Här hittar du information om hur du kan streama matchen mellan Trollhättan och Malmö gratis på nätet.

Liga Stream Titta
Trollhättan - Malmö stream Trollhättan – Malmö stream
Fotboll / Svenska Cupen
Se matchen här

Streama gratis

Malmö FF:s match mot FC Trollhättan visas på C More. Om du följer guiden nedan kan du just nu få en månads gratis C More Premium vilket gör att du kan streama såväl denna matchen som alla andra matcher från Svenska Cupen, Allsvenskan och Superettan. Perfekt för dig som älskar svensk fotboll och vill få möjlighet att titta genom live stream.

Trollhättan mot Malmö – David mot Goliat

Precis som rubriken gör gällande är det stor skillnad på förhand mellan Trollhättan och Malmö. För dig som inte är så bekant med FC Trollhättan så spelar laget i Division 2 Norra Götaland. Även om man där är ett topplag är det givetvis mil i klasskillnad mellan FCT och Malmö FF. Någon närmare förklaring av detta behövs nog inte.

Malmö FF har Allsvenskans överlägset bredaste trupp. Även om man spelar med B-laget kommer man ha många kvalitativa spelare på planen. Kanske är det exempelvis dags för nyförvärvet Carlos Strandberg att göra debut? Han satt på bänken i förlustmatchen mot AFC i helgen och bör vara tillgänglig för spel.

I just Malmös match mot AFC blev det som bekant förlust, en stor skräll och kanske lite oturligt för just FC Trollhättan? Det är nog nämligen ingen vågad gissning att Malmö är ute efter revansch.

För hemmalaget är detta givetvis årets höjdpunkt och det lär vara många som kommer och tittar på matchen. Som MFF-fan kanske du dock inte tar dig till Trollhättan för att se matchen, i så fall kan du se den genom live stream om du ändå vill titta.

Leave a Comment