Federer – Berdych, Wimbledon, Gratis stream

Semifinaldags i Grand Slam-turneringen Wimbledon står för dörren när superstjärnan Roger Federer ställs mot Tomas Berdych. Matchen kan streamas gratis genom att följa anvisningarna på denna sida.

unibet_stor

Wimbledon semifinal – Federer – Berdych

Federer har verkligen imponerat hittills och faktum är att han inte förlorat ett enda set i turneringen. Detta trots bra motstånd i de senaste matcherna mot Raonic och Dimitrov, även om deras form är något skakig. Hur som helst mycket bra gjort och vägen ligger nu öppen för ytterligare en Wimbledontitel för Federer.

Berdych som inte rosat marknaden den senaste tiden har verkligen spelat bra i London. Genom stabilt servande och bra spel i övrigt har han slagit ut spelare som Thiem och nu i kvartsfinalen den gamla världsettan Djokovic. Även om serben i den matchen kastade in handduken i andra set på grund av skada är detta ett styrkebesked från tjecken.

Federer är av förklarliga skäl storfavorit till att vinna matchen. Vi som älskar tennis kan dock hoppas och tro på en fin match som du kan streama gratis på nätet. Låt oss hoppas på en femsetare och rysare, även om det kanske mest troliga är att Federer vinner något enklare än så.

Streama Wimbledon gratis

Om du följer steg för steg guiden här ovanför och registrerar ett konto på Unibet kommer du även kunna streama söndagens finla i Wimbledon utan kostnad. Vinnaren mellan Federer och Berdych ställs där mot vinnaren av Cilic och Querrey som spelar den andra semifinalen i skrivande stund. Mest troligt lär vi få se en final mellan Federer och Cilic vilken säkerligen kommer bli högintressant att streama.

Leave a Comment