Titta på Fola – Östersund via live stream 3/8

Det är under torsdagen (3/8) dags för returmötet i EL-kvalet mellan Fola – Östersund. Följ matchen via live stream på nätet.

Liga Stream Titta
Europa League kval stream Europa League kval
Fotboll / Europa
Se matcherna här
Unibet stream
Streama gratis

Är du intresserad av att streama mängder av sport helt gratis på nätet? Då är Unibet ett väldigt bra alternativ för dig. De har förvärvat en mängd rättigheter för sport i världsklass, som de erbjuder sina kunder helt kostnadsfritt. Man kan dels streama mängder av matcher i Europa League-kvalet, men också många andra toppligor i världen. Samtliga matcher som visas hos Unibet innefattas i deras gratis livestream-tjänst.

unibet_stor

Kan Östersund ta vara på ledningen i returmötet?

Östersund är en klubb som gått från division 2 till toppen av svensk elitfotboll inom loppet av bara några år. De är nu med och slåss om platser för Europa League, vilket i sig är otroligt imponerande. De har haft en god poängskörd under säsongen och kan med fortsatt bra resultat placera sig i toppen av tabellen i år. Man har en etablerad startelva, men också en väldigt rutinerad bänk med duktiga spelare som ständigt är redo för inhopp. Vi såg dem inte minst visa upp deras breda trupp när de bytte ut hela nio (9) spelare mot Djurgården, och också vann matchen övertygande. Det tyder på en god sammanhållning och bredd i truppen. Vad gäller det inledande mötet med Fola så fick man med sig en 1-0-seger på hemmaplan. Det fanns lite mer att önska med tanke på att man var stora favoriter till att vinna matchen, men att åtminstone få med sig en vinst och att samtidigt hålla nollan, bör anses som godkänt.

Inför returmötet är det otroligt viktigt att ha kontroll på spelet och inte släppa in något tidigt mål. När nerverna då sätter igång löper man stor risk att släppa in ännu ett mål bakåt. Kan Östersund få dit ett mål i ett tidigt skede, så har man god marginal och väldigt stora chanser till att ta sig vidare till den sista och avgörande omgången. Det är tydligt att man verkligen satsar på den här turneringen nu och i viss mån sätter det allsvenska seriespelet åt sidan. Det tär på spelarna och man kan inte förvänta sig att en klubb som Östersund skall mäkta med att hålla 100 % i såväl Allsvenskan som Europa League-kvalet. Man slog senast ut Galatasaray och kommer på en bra dag också slå ut dagens motstånd, Fola.

Laget från Luxemburg är inte av samma kvalité som svensklaget och Östersund är därmed favoriter även på bortaplan. Klarar de av att leva upp till förväntningarna och ta sig vidare? Eller kan Fola skrälla på hemmaplan mot ett kanske slitet Östersund? Allt det här återstår att se, så klart, men vi håller tummarna för svenska framgångar för vidare spel ute i Europa.

Följ Fola – Östersund via live stream

Vill du streama våra svenska lag i Europa- eller Champions League-kvalet så är det antingen Eurosport eller Viaplay som är alternativet. Tyvärr kan man inte följa de svenska lagen via gratis live stream i dessa turneringar hos Unibet. Du kan dock streama alla övriga matcher av EL-kvalet gratis. Det enda du behöver göra är att följa ovan avnisning för att ta del av gratis live stream för Europa League-kvalet.

Matchstart och odds: Fola – Östersund

Fola – Östersund: Matchstart: 19:30

Bästa odds: 3.60 3.30 2.05Spela på matchen hos Unibet här!

Leave a Comment