Följ AIK – Kalmar via live stream

Vill du följa matchen mellan AIK – Kalmar via live stream? Då är C More alternativet för dig. Just nu kan du ta del av en gratis streaming månad hos C More genom att följa nedan anvisning. Streama Allsvenskan gratis under en hel månad.

Liga Stream Titta
AIK - Kalmar stream AIK – Kalmar
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Allsvenskan sänds endast via live stream hos C More. Det är en betaltjänst, men genom att följa nedan guide, så ges du tillgång till en gratis streaming månad hos C More. Begränsat erbjudande – passa på redan idag.

Kan AIK haka på i guldstriden?

AIK är just nu i god form i såväl Allsvenskan som i Europa League-kvalet. Deras senaste match var mot just  portugisiska Braga, där man fick med sig ett 1-1-resultat inför returmötet. Matchen hade mer att önska och att spela oavgjort med ett insläppt bortamål är aldrig bra. De hade goda chanser under matchen och kan mycket väl få med sig ett positivt resultat i nästkommande möte. Vad gäller Allsvenskan ligger man just nu på en andraplats med sina 28 poäng. Man har nio (9) poäng upp till Malmö FF, men med en match mindre spelad, så kan man krympa det avståndet till sex (6) poäng, vilket inger hopp om en eventuell guldstrid. Malmö ser starkare ut, men det är absolut inget som är hugget i sten.

Kalmar FF har haft en väldigt tung och svajig period. Man fick med sig en välbehövlig vinst senast hemma mot AFC Eskilstuna med 2-0, men dessförinnan har man radat upp fem (5) raka förluster. De ligger i botten och behöver snarast möjligt få med sig ytterligare en vinst för att inte riskera att blanda sig i den absoluta bottenstriden. Ett formstarkt AIK på bortaplan blir svårt, men med hög motivation nog, så kan man skrälla här.

Titta på AIK – Kalmar via live stream

AIK behöver poäng för att knappa in på Malmö i toppstriden. Kalmar behöver poäng likväl för att undvika en fortsatt bottenstrid. Kalmar befinner sig just nu på nedflyttningsplats och behöver alla poäng de kan få. Streama matchen hos C More genom att följa ovan guide, där du kan ta del av ett erbjudande om gratis stream hos C More. Följ sedan matchen mellan AIK – Kalmar via live stream.

Leave a Comment