Följ din favoritsport live på internet

Du som älskar sport och vill kolla på matcherna live – här kommer lösningen för dig. Det finns flera olika alternativ för stream på nätet. Nedan redogör vi för vad vi anser vara de bästa alternativen på marknaden, för diverse sporter och ligor.

Hur du kollar på din favoritsport på nätet

Som bekant finns det inte bara ett alternativ när det kommer till stream på nätet. Vissa streaming-tjänster behöver du betala för, medan vissa alternativ är gratis. Det finns varianter av stream på nätet som inte kostar pengar, men som rentav är olagliga. Det är inte helt ovanligt att man stöter på dessa, men det är enkelt att urskilja dem från lagliga alternativ. Vad som kännetecknar en sådan här ”ful-stream” är att det är oerhört mycket reklam som man behöver klicka sig förbi för att komma fram till den aktuella matchen. Kvalitén på denna stream är också avsevärt mycket sämre.

Om du stöter på ett sådant här alternativ, så rekommenderar vi dig att klicka ned sajten direkt. Det lönar sig att betala för de matcher som man måste betala för. Resten finns det lagliga och gratis alternativ för.

Vilka sajter erbjuder gratis stream?

Det finns ett antal spelbolag som idag erbjuder gratis live stream för sina kunder. De bolag som vi brukar rekommendera är Unibet och LeoVegas. Dessa två har tillsammans ett oerhört brett utbud och ger dig möjligheten att se ligor som La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga och massor av annan sport. Det är alltså några av världens bästa och mest populära fotbollsligor, som du kan streama helt gratis. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto (om du inte redan har något) och sedan se till att du har ett positivt saldo på ditt spelkonto. Är du ny kund hos spelbolaget, så behöver du göra en insättning om 100 kr. Dessa pengar kommer inte beröras av att du streamar, utan du kan således använda 99 kr av dessa för betting och spara den sista kronan. En ynka krona räknas som ett positivt spelsaldo, vilket också räcker för streaming.

Så här streamar du svensk sport på nätet

Vi gillar inte bara internationell sport i Sverige, utan även inhemsk sport. Framförallt fotboll och ishockey. För dig som vill streama SHL, Hockeyallsvenskan och Allsvenskan i fotboll, så gör du detta hos C More. De äger rättigheterna för att sända dessa ligor i Sverige, vilket således blir det enda lagliga alternativet. Inte nog med dessa ligor, så sänder de en mängd annan sport. Klicka dig vidare till deras hemsida och se över deras utbud för dig själv.

Liga Stream Titta
Frölunda - Malmö stream SHL & Hockeyallsvenskanstream
Hockey / Sverige
Se matcherna här  

Streama
  • Registrera ett konto hos C More (tar endast ett par minuter)
  • Välj det paket, eller den match du vill kolla på
  • Börja streama SHL och Hockeyallsvenskan

Streaming alternativ för Premier League

Under jul och nyår så har det varit tätt spelschema i kanske världens bästa liga – Premier League. Det har således varit hög underhållning och vi har fått se storlagen både briljera och fallera. Det står i princip klart att Manchester City vinner ligan, men de övriga placeringarna är vidöppna. Vilka lag tror du kandiderar till att ta sig ut i Champions- och Europa League inför nästkommande säsong? Börja streama Premier League och följ utvecklingen själv.

Liga Stream Titta
Man Utd - Man City stream Premier League stream
Fotboll / Premier League
Se matcherna här  

Streama

Leave a Comment