Följ Häcken – Örebro via live stream

Följ Häcken – Örebro via live stream hos C More. Just nu kan du ta del av ett erbjudande om gratis live stream hos C More under en hel månad. Följ nedan guide och passa på redan idag.

Liga Stream Titta
Häcken - Örebro stream Häcken – Örebro
Fotboll / Allsvenskan
Se matchen här

Streama gratis

Häcken – Örebro sänds endast hos C More, men oroa dig inte för det. Just nu kan du ta del av en gratis streaming månad hos just C More och således streama Häcken – Örebro gratis. Följ nedan anvisning.

Häcken med flera avbräck – klarar de sig ändå?

Häckens senaste match var borta mot Sirius. Man inledde bra och tog ledningen, men sedan råkade man ut för en rad olyckliga händelser. Dels ådrog man sig ett rött kort, följt av en otäck skada. Två viktiga spelare utgick, samt att Sirius lyckades kvittera. Man tog sig dock i kragen och kunde ta ledningen på nytt, men lyckan var kortvarig. Man höll ut och kunde åtminstone få med sig en poäng hem, dock med mycket kvar att önska. Nu ställs man mot ett Örebro som haft medvind i deras senaste matcher. Lyckas man prestera bättre på hemmaplan, eller kan Örebro få med sig poäng?

Örebro kommer med två bra resultat med sig i bagaget. Man vann dels hemma mot Göteborg med hela 4-2 efter en övertygande insats. Man hade hela 4-0 inför andra halvlek, men gick sedan på reserv och släppte in två mål. Serien vände efter denna match, och det var dags för Göteborg att ta sig an Örebro på  hemmaplan. Där såg det ut att gå vägen för Göteborgs-laget, men efter två sena straffmål från Örebro fick man trots allt med sig en poäng. Både Häcken och Örebro befinner sig lite i ”ingenmansland”, men med ett par vinster i följd, så är de snart med i toppen, de också. Det är väldigt jämnt och det är få poäng som gör skillnaden, så en vinst här för båda lagen är otroligt viktigt för vidare framgångar i serien.

Följ Häcken – Örebro via live stream

Samtliga matcher är spännande, och trots att Häcken och Örebro inte krigar om någon specifik placering för tillfället, så kan de snart vara med i toppstriden båda två om resultaten går vägen. Viktiga poäng står på spel, för inte är något utav lagen nöjda med vart de befinner sig idag. Ta del av erbjudandet om gratis live stream hos C More genom att följa guiden ovan. Du erhåller sedan en premium månad hos C More, som innebär att du kan streama Häcken – Örebro gratis via live stream.

Leave a Comment