Följ matchen mellan Frölunda – Malmö

Viktig match mellan två desperata lag. Inget utav lagen har levt upp till sina förväntningar och behöver verkligen ta tre poäng här. Följ matchen direkt via live stream. Läs nedan i artikeln, där vi redogör för hur du skall gå tillväga.

Liga Stream Titta
Frölunda - Malmö stream Frölunda – Malmö stream
Hockey / SHL
Se matchen här  

Streama

Av rättighetsskäl så är C More det enda alternativet för dig som vill kolla på SHL på nätet, eller på TV. De har förhandlat fram rättigheter för såväl SHL som Hockeyallsvenskan och har därmed ensamrätt för att sända dessa matcher i Sverige. Om du stöter på något annat alternativ, så kan du därför ta för givet att det är en olaglig stream. I nedan steg för steg-guide förklarar vi enkelt för hur du gör för att få tillgång till live stream för samtliga SHL matcher.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Följ Frölunda – Malmö via live stream

 

Frölunda har ryckt upp sig någorlunda sedan den svaga säsongsinledningen. De placerar sig just nu sexa i tabellen, men har mycket kvar att bevisa. Experterna ansåg Frölunda vara favoriter till att ta sig hela vägen i år, men av allt att döma så är det något som inte kommer ske. Vi ser betydligt starkare lag i exempelvis Färjestad och Växjö, som drar ifrån allt mer i toppen av tabellen.

För att såväl Frölunda som Malmö ska kunna ha goda chanser till att åtminstone nå en direkt kvartsfinal, så är det otroligt viktigt för båda lagen att ta poäng i matchen.

Leave a Comment