Frölunda – Skellefteå live stream 21/10

Såväl Frölunda som Skellefteå var på förhand tippade att sluta i toppen av tabellen. Inledningen har varit knackig – vilka får med sig en vinst i afton? Streama mötet mellan Frölunda – Skellefteå hos C More.

Liga Stream Titta
Frölunda - Skellefteå stream Frölunda – Skellefteå stream
Hockey / SHL
Se matchen här  

Streama här

Matchen mellan Frölunda och Skellefteå ser du endast hos C More. De äger rättigheter för att sända samtliga SHL-matcher i Sverige, vilket också innebär att de är det enda lagliga alternativet för live stream av denna liga. För att se på matcherna behöver du ha ett konto hos C More. Nedan finner du information hur du går till väga.

Så här gör du för att skapa ett konto och få tillgång till alla SHL-matcher.

Frölunda och Skellefteå med tveksam inledning

Både Frölunda och Skellefteå har inlett säsongen knackigt. De har inte alls fått med sig såpass många poäng som önskat, och de behöver inom kort justera formen till det bättre. Det är två lag som helt klart är bra nog för att tillhöra toppen, vilket de sannolikt också kommer göra så småningom.

När lagen möts är det allt som oftast garanterade slutspels-känslor. Det är hög rivalitet lagen emellan och båda lagen har många fysiskt starka spelare, som kommer sätta press på varandra. Skellefteå placerar sig i skrivande stund på en femte plats med 15 inspelade poäng, medan Frölunda ligger strax under på en sjunde plats och 12 inspelade poäng.

Båda lagen behöver snarast möjligt tre poäng med sig. Det finns inte mycket utrymme för ytterligare misstag, för då finns risken att övriga lag i toppen drar ifrån ytterligare. Vi ser ett otroligt starkt Färjestad och Växjö, tillsammans med Djurgården hack i häl.

Streama matchen hos C More. Skapa ett konto och välj det paket, eller den match, som just du vill titta på. Ovan finner du en guide hur du går till väga. Det tar bara några minuter att slutföra.

Leave a Comment