Se Gamla Upsala – DIF via stream

I kvalet till Svenska Cupen får vi se Gamla Upsala SK mot Djurgårdens IF. Se matchen via live stream utan kostnad på nätet.

Liga Stream Titta
Gamla Uppsala - Djurgården stream Gamla Upsala – Djurgården
Fotboll / Svenska Cupen
Se matchen här

Streama gratis

Kvalmatchen mellan Gamla Upsala och Djurgården kan du se i HD kvalitet hos C More. Du behöver ett premiumabonnemang för att se matchen – just nu kan du ta del av ett tidsbegränsat erbjudande som ger dig 1 månads fri streaming hos C More som gör att du kan streama matchen.

Djurgården träder in i Svenska Cupen

Djurgårdens IF gjorde inte fansen nöjda i förra årets deltagande i Svenska Cupen. Om man skulle missa europaplatserna i Allsvenskan i år är Svenska Cupen den sista chansen och då krävs givetvis som första steg att man kvalificerar sig till turneringen. Nu är det dags för första kvalmatchen när man möter Gamla Upsala SK.

Kommer du inte kunna vara på plats i Uppsala för att titta på matchen live? Streama den istället genom streaming gratis.

Motståndet för dagen står alltså det klassiska laget Gamla Upsala SK för. Uppsalalaget håller till i division 2 varför stor klasskillnad är att vänta när man nu ställs mot ett av Allsvenskans bästa lag i form av Djurgården. Det är så nära ett derby man kan komma för ett stockholmslag och det kommer säkerligen bli mycket folk på matchen, som spelas på Studenternas IP.

Utgången av matchen ska inte kunna sluta på något annat sätt än seger för DIF. Viss ovisshet råder kring vilket lag bortalaget kommer ställa upp med men oavsett lär man vinna relativt enkelt. Det kan nog mycket väl bli en målrik historia som på förhand har en god chans för att bli riktigt underhållande med många mål och bra stämning på läktaren.

Leave a Comment